Reuniunea NATO de la Londra a adunat cei mai puternici lideri ai statelor democratice, care au venit insotiti de sotiile lor. Printre acestia s-au numarat si Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, dar si Donald Tump si Melania. Tinutele purtate de Prima Doamna a Romaniei si de Prima Doamna a Americii au facut inconjurul lumii. Iata ce spune Dana Budeanu despre tinuta purtata de Carmen Iohannis.

Dana Budeanu, verdict pentru Carmen Iohannis: ”Nu o va putea eclipsa vestimentar pe Melania Trump”

Reuniunea NATO a fost gazduita de Regina Elisabeta a Marii Britanii la Palatul Buckingham. La aceasta receptie, Prima Doamna a Romaniei care a participat alaturi de Klaus Iohannis, a ales sa poarte o tinuta realizata de stilistul roman Andreea Tincu: ”o rochie simpla, bleumarin, pana la genunchi, o lungime potrivita pentru acest tip de eveniment. La aceasta rochie,  prima doamna a asortat o pereche de pantofi stiletto si o poseta, amble de culoarea corai”.

In schimb, Prima Doamna a Americii, Melania Trump a ales sa poarte o haina galbena cu gluga de la Valentino, din colectia de toamna a anului 2019. Pe sub haina, Melania a purtat o rochie fucsia pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi stiletto de aceeasi nuanta. De asemenea, aceasta nu a neglijat nici coafura, optand pentru niste bucle foarte lejere.

Despre tinuta purtata de Carmen Iohannis la receptia organizata de regina Elisabeta si-a expus de curand punctul de vedere si Dana Budeanu. Creatoarea de moda a criticat-o dur pe Prima Doamna a Romaniei pentru alegerea facuta si a spus ca nu o va putea ”eclipsa” niciodata pe Melania Trump.

”Niciodata in viata vietisoarelor si inca in zece vieti ”Sarutari de maini doamnei Carmen”, n-o va putea eclipsa niciodata vestimentar pe Melania Trump!”, a scris Dana Budeanu pe contul sau de Instagram.`

coral