Prezentatorul TV Dani Oțil a făcut recent o ședință foto cu fiul său, Luca Tiago, cea care a surprins întreaga scenă fiind chiar soția sa Gabriela Prisăcariu. Dani și Gabriela sunt împreună din 2018, iar la începutul verii au făcut nunta, cu câteva luni înainte de nașterea copilului. Fanii au fost entuziasmați de fotografia respectivă și le-au transmis multe mesaje călduroase.

Superbul model Gabriela Prisăcariu, în vârstă de 28 de ani, și soțul ei Dani Oțil urmează să petreacă primul Crăciun în trei de la nașterea fiului lor, Luca Tiago, care are abia trei luni. Frumoasa blondină și prezentatorul TV formează un cuplu din anul 2018. Doi ani mai târziu, aceștia s-au logodit, în timpul unei vacanțe, iar anul acesta, pe 15 mai, ei au făcut nunta.

Dani Oțil, fotografie emoționantă cu fiul său

Recent, în mediul online, Gabriela Prisăcariu a publicat o fotografie emoționantă cu cele mai îndrăgite persoane din viața ei. Iar la descrierea imaginii în care apar moderatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani” și cu fiul lor, Luca Tiago, ea a scris un mesaj superb.

„Nu pot să explic în cuvinte cât de mult îi iubesc… #băiețiimei ❤️”

Evident, fanii cuplului le-au transmis foarte multe mesaje de apreciere. De asemenea, multă lume a observat că există o asemănare evidentă între copil și… mama acestuia.

„Luca este un scump! Și văd că stă la poză! Dani pare topit, deși nu este genul care se exteriorizează! Sunt într-adevăr minunați băieții tăi! Familie frumoasă!; O dulceață de copil, să vă trăiască și multă sănătate!; Îți seamănă ție bebe, Gabriela!; Seamănă perfect cu mama! E Gabriela în totalitate!; Câtă bucurie!! Câtă fericire!”, au fost doar câteva dintre comentariile postării.

Cine sunt nașii lui Luca Tiago

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat fiul pe 24 octombrie. În acea superbă zi de duminică, Luca Tiago a fost creștinat, iar la evenimentul unic au participat prietenii, familia și apropiații. Evenimentul a avut loc în restaurantul prezentatorului TV din București. Și dacă lumea s-ar fi așteptat ca nașii copilului să fie aceiași cu cei de cununie ai cuplului, ei bine nu a fost așa.

Nașii lui Luca Tiago sunt modelul Laura Dumitru și omul de afaceri Homan Tandijono, prieteni apropiați ai cuplului. Atunci, de la petrecere, nu au lipsit colegul de matinal, Răzvan Simion, și iubita acestuia, Daliana Răducanu, dar și asistenta de la Neatza, Ramona Olaru. Iar atmosfera a fost întreținută de solista Raluka dar și de îndrăgita interpretă care cântă cu Taraful Rutenilor, Carmen Chindriș.

  coral