Daniela Crudu a fost batuta cu bestialitate, in urma cu o saptamana, de iubitul ei, Seco Dubravko. Vedeta a ajuns in stare grava pe mana medicilor si a suferit o fractura de piramida nazala, dar si mai multe vantai la nivelul fetei, in urma loviturilor incasate. Ulterior, fosta asistenta a lui Dan Capatos si-a inchis contul de Instagram.

“Minunea” a durat, insa, doar cateva zile. Pentru ca Daniela Crudu nu a putut sta departe de cunoscuta retea de socializare. Bruneta si-a reactivat contul, iar duminica a si postat o fotografie cu ea. Vedeta s-a pozat cu un cutit, in timp ce taia niste citrice. In doar cateva minute, imaginea a strans peste 1000 de aprecieri, semn ca fanii erau nerabdatori sa afle in ce stare se afla Daniela Crudu.

Daniela Crudu, desfigurata de croat

Daniela Crudu a ajuns duminica dimineata la Spitalul Universitar din Bucuresti, dupa ce a sunat disperata la serviciul unic de urgenta, in jurul orei 5:30. Ea avea nasul spart si mai multe traumatisme pe corp, dupa ce iubitul a lovit-o cu bestialitate in timp ce se intorceau spre casa, a dezvaluit o persoana apropiata de fosta asistenta TV.

“A batut-o! Se intorceau azi-dimineata de la club, bausera amandoi, iar, la semafor, Daniela s-a trezit luata din senin la bataie. I-a dat un pumn in fata, are toata fata vanata si nasul spart. A sarit din masina desculta”, a povestit una dintre rudele vedetei.

coral