Daniela Crudu nu are noroc la barbati, s-a spus in ultimele zile, dupa ce vedeta a fost agresata de iubitul sau si a ajuns la Spitalul Universitar din Bucuresti. Dar adevarul este ca bruneta a mai avut parte de incidente, in anii trecuti, iar intr-o noapte de Revelion s-a aflat in mijlocul unui conflict… cu o femeie.

Ramane de discutat daca Daniela Crudu are ”darul” de a-si atrage, cu usurinta, antipatii. Totul depinde, cum se mai spune, de care parte a baricadei te pozitionezi. Cert este ca senzuala Cruduta a patit-o si intr-o noapte de Revelion, in Clubul Bamboo, acolo unde a fost agresata de o femeie geloasa. S-a lasat cu injuraturi si cu pahare sparte.

“Daniela Crudu si-a atras multe antipatii din partea reprezentantelor sexului frumos, odata cu aparitia pe micul ecran. Recent, chiar in noaptea dintre ani, apetisantul manechin a fost implicat intr-un conflict care s-a lasat cu injuraturi si cu pahare sparte, in Club Bamboo din Capitala, din pricina unei femei geloase. Totul a inceput in momentul in care o tanara insotita de iubitul ei au venit la masa la care se afla Daniela, pentru a saluta o cunostinta comuna”, informa libertatea.ro cu mai mult timp in urma.

”Evident, Daniela a ripostat…”

Femeia cu care Daniela a intrat in conflict a avut senzatia ca vedeta il priveste mult prea insistent pe iubitul ei, asa ca a trecut direct la atac. Dupa ce a luat-o pe Cruduta la intrebari, respectiva a si scuipat-o, pentru ca totul sa fie cat mai ”clar”.

“Femeia respectiva a inceput sa tipe la Daniela si sa-i spuna: «Fa, ce te uiti la iubitul meu», dupa care a scuipat-o. Evident, Daniela, care se afla la petrecere cu iubitul ei si nicidecum la agatat, a ripostat. Cele doua au inceput sa se certe, tanara aruncandu- i Danielei un pahar cu sampanie pe rochie, dupa care aceasta s-a vazut nevoita sa se apere si i-a intors gestul. Bodyguarzii, care au intervenit la timp, i-au luat de la masa pe certaretii respectivi. Dupa incident, frumoasa Daniela Crudu si prietenii ei si-au continuat distractia pana dimineata”, a mai precizat sursa citata mai sus.

Daniela Crudu: ”Ma vad facand un copil”

Cu mai mult timp in urma, Daniela Crudu a lasat deoparte toate retinerile si a vorbit deschis despre… sarcina. Fosta asistenta TV isi doreste sa devina mama, insa, deocamdata, nu a gasit barbatul potrivit. Iar intamplarea nefericita prin care a trecut in urma cu doar cateva zile va lasa, cu siguranta, amintiri dureroase. Dar Daniela marturisea ca  se considera un copil, motiv pentru care are nevoie de un barbat matur care sa-i fie alaturi. Totusi, Daniela Crudu nu doreste ca acesta sa fie foarte batran, asa ca a si fixat varsta potrivita a viitorului tatic – nu mai mult de 40 de ani, declara ea.

“Vreau un copil, ma vad facand un copil, dar facand cu un barbat matur, nu tot cu un copil ca mine. Vreau ca barbatul sa se bucure de spiritul meu tanar, pentru ca un copil nu ar putea sa inteleaga. As vrea sa fie cu 10 ani mai mare, dar nu e batran la 40 de ani. Ar fi perfect”, a spus Daniela Crudu la XNS.

coral