Daniela Crudu este transfigurata, dupa loviturile incasatede la iubitul ei. Frumoasa romanca si croatul Seco Dubravko formau un cuplu de aproape un an si nimic nu a prevestit nenorocirea care s-a petrecut in weekend. Una dintre rudele vedetei a povestit cu lacrimi in ochi cum a izbucnit scandalul.

Daniela Crudu, transfigurata dupa ce a fost batuta cu bestialitate de iubitul croat

Daniela Crudu a ajuns ieri dimineata la Spitalul Universitar din Bucuresti, dupa ce a sunat disperata la serviciul unic de urgenta in jurul orei 5:30. Ea avea nasul spart si mai multe traumatisme pe corp, dupa ce iubitul ei a lovit-o cu bestialitate in timp ce se intorceau spre casa, a dezvaluit o persoana apropiata.

“A batut-o! Se intorceau azi-dimineata de la club, bausera amandoi, iar la semafor, Daniela s-a trezit luata din senin la bataie. I-a dat un pumn in fata, are toata fata vanata si nasul spart. A sarit din masina desculta”, a povestit una dintre rudele vedetei, relateaza click.ro.

Barbatul violent, care o lovise in fata, abdomen si peste picioare n-o mai lasase sa intre in casa. Fosta asistenta TV nu si-a dorit sa depuna plangere penala pe numele iubitului bataus, Seco Dubravko, iar politistii au emis un ordin de protectie pentru 5 zile.
Daniela Crudu nu a fost operata la nas

In urma mai multor consultatii, medicii au decis ca nu este necesar ca Daniela Crudu sa fie operata la nas. Apropiatii vedetei au povestit ca iubitul agresor ar fi venit si el la spital, dar nu ca sa o intrebe ce are, ci ca sa ii ceara cheile ca sa isi ia hainele din casa ei si sa plece.

“Erau de un an impreuna si pana azi (n.r.: ieri) nu s-au mai intamplat incidente violente intre ei. A sunat-o azi (n.r.: duminica) si vrea sa se impace cu ea, dar ea nu mai vrea. S-a spus ca a fost operata. Nu este adevarat, nu a necesitat o astfel de interventie, ci doar bandaje, motiv pentru care Daniela a si plecat acasa din spital. S-a reintors apoi din cauza durerilor, dar acum (n.r.: duminica, ora 14.00) este la politie, a fost chemata la sectia 25”, a mai spus aceeasi sursa.

Politistii s-au sesizat din oficiu in cazul Danielei Crudu

Daniela Crudu a ramas internata ieri pana in jurul orei 10 dimineata, timp in care a fost “vizitata” inca o data de politisti, care i-au dat sa completeze si un formular de evaluare a riscului, in vederea obtinerii unui ordin de protectie provizoriu.

“Politistii s-au sesizat din oficiu si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri si alte violente”, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei.

Aceleasi surse au dezvaluit ca politia a emis un ordin de protectie contra iubitului croat pentru 5 zile, urmand ca vedeta sa ceara in instanta prelungirea acestuia. coral