Cazul unei fete insarcinate la doar 13 ani a pus pe jar opinia publica, iar detaliile absolut socante au transformat intreaga intamplare intr-un adevarat punct de cotitura in ceea ce priveste relatiile sexuale la varste fragede. Parintilor fetei nu le-a venit sa creada atunci cand au aflat cine este, de fapt, tatal copilului.

Totul s-a petrecut in Rusia, iar fata de 13 ani a ramas insarcinata cu un baiat de… 10 ani. Dar Darya Sudnishnikova – a implinit, recent, 14 ani – a trecut cu bine peste aceasta ”aventura” din viata ei si, devenind extrem de populara, incearca sa obtina castiguri financiare de pe urma intamplarii. E deja faimoasa pe retelele de socializare, iar acum isi cauta sponsori, dorind sa devina influencer. Desi este bolnava de cancer, mama fetei spune ca are toate motivele sa traiasca, pentru a fi alaturi de fiica ei, chiar daca – initial – nici nu i-a venit sa creada ca aceasta ar urma sa devina mamica. Dar un test de sarcina a confirmat martea surpriza.

”Initial, am crezut ca are enterocolita, dar am inceput sa realizam ca nu acesta era cazul. Am cumparat un test de sarcina si am aflat ce se petrecea”, a spus mama adolescentei, potrivit a1.ro.

”Ivan mi-a spus ca s-a indragostit de mine”

In ceea ce o priveste pe Daria, aceasta a marturisit ca l-a cunoscut pe baiatul de 10 ani prin intermediul unui prieten, iar dupa numai doua zile erau impreuna, baiatul spunandu-i ca s-a indragostit de ea.

”Un prieten al meu ne-a facut cunostinta, iar la doua zile dupa aceea, eram impreuna. Ivan mi-a spus ca s-a indragostit de mine. Am incercat sa petrecem cat mai mult timp impreuna. Ne place sa ne plimbam pe strada tinandu-ne de maini si sa ne sarutam. Nu am crezut ca la varsta asta poate sa faca asa ceva. M-am gandit ca nu e va intampla nimic”, a spus Daria.

coral