News Flash:

David Ciceo ramane in functia de director al Aeroportului International ”Avram Iancu”

11 Octombrie 2017
838 Vizualizari | 0 Comentarii
David Ciceo

Consiliul Judetean Cluj a resupus la vot ieri, in cadrul unei sedinte extraordinare, proiectul de hotarare de numire a unui nou Consiliu de Administratie a Aeroportului Cluj pana la finalizarea concursului pentru postul de director.

In prima hotarare a Consiliului Judetean Cluj, din luna septembrie 2017, nu se spunea clar cui ii va fi delegata conducerea Aeroportului, dupa data de 17 octombrie, cand mandatul directorului general David Ciceo va inceta. Ciceo a atras atentia ca in lipsa unui director profesionist Aeroportul ar putea avea mari probleme, ajungandu-se pana la posibilitatea ca unele companii aeriene sa isi anuleze zborurile si Aeroportul sa se inchida, arata Gazeta de Cluj.

„Se aproba ca pe perioada cuprinsa intre data de 17.10.2017 şi pana la data numirii directorului general, ca urmare a aplicarii procedurii de evaluare sau selecţie prevazute de OUG nr.109/2011, Consiliul de Administraţie (CA) sa delege atribuţiile de conducere executiva a aeroportului unui director general provizoriu, durata mandatului directorului general provizoriu, desemnat in condiţiile alineatului 2, nu va depaşi 4 luni", se arata in hotararea adoptata de CJ Cluj", se arata in noua hotarare adoptata luni, 9 octombrie.

Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, a explicat ca noul CA a oferit garantia in scris ca acest director interimar va fi David Ciceo.

"Aceasta hotarare confirma ceea ce am spus de la prima hotarare. CA a spus ca nu vrea sa ia functia directorului. Acest lucru l-am confintit prin hotararea de acum si anume ca va delega conducerea Aeroportului unuia dintre actualii directori pana la organizarea unui concurs, dar nu mai tarziu de patru luni", a explicat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

david ciceo aeroport cluj functie director alin tise
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1399 (s) | 34 queries | Mysql time :0.048889 (s)