David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, și al fostului mare fotbalist și antrenor Marcel Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Acesta susține că se simte abandonat. În prezent locuiește cu chirie într-o garsoniera modestă. Potrivit acestuia, părinții lui nu s-au mai interesat de soarta acestuia.

David nu a mai primit niciun ajutor financiar și regreta faptul că nimeni nu se mai interesează de soarta lui.

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel: “Am fost un copil nedorit”

Într-un interviu acordat celor de la impact.ro,  fiul adoptiv al Luminiței Anghel a vorbit despre stagiul relației la care a ajuns cu părinții lui.

“Eu sunt omul nimănui, nu am familie, nu am pe nimeni. Eu am fost pentru părinții mei doar un pion și atât. Dacă mor mâine, nimănui nu îi pasă de mine. Cu tata nu am mai vorbit de 18 ani, iar cu mama, de vreo șapte ani”, ne-a spus el, cu amărăciune.

David a fost înfiat de solista Luminița Anghel și de fostul fotbalist Marcel Pușcaș pe când David avea doar patru anișori. După doar șapte ani, cei doi soți au decis să încheie mariajul care era în ultima perioada tot mai plin de scandaluri. Din acel moment David a ajuns să fie un rebel, iar celebra cântăreață nu a mai reușit să îl țină în frâu. Cu toate că Luminița Anghel a făcut tot felul de eforturi pentru acesta, David susține că a fost un copil nedorit.

“Nu tânjesc după nimeni, după această separare. Nu am de ce să sufăr. Am fost un copil nedorit, asta știu sigur, am doi părinți care și-au urmărit doar interesele profesionale și cam atât. Cu mama nu am vorbit, mi-a dat block, ea nu este trasă la răspundere pentru nimic. Nu m-am mai dus acasă la ea, la ușă, pentru că sunt sigur că nu o să îmi deschidă”, a spus acesta.

Într-un inteviu pentru Kanal D, Luminița Anghel a ținut să clarifice cu adevărat situația.

 ”David este fiul meu. Nu regret nimic. Eu sunt mama lui. Eu ajut, dar până când? I-am închiriat a cincea garsonieră într-un singur an. Nici cu proprietarii nu se înţelege. Pleacă. Eu trebuie să vin să strâng în urma lui. Nu am venit la tv ca să-l fac de râs, ca să-l umilesc, şi nici să mătur cu el pe jos. Mai am de crescut un copil şi mi se pare cinstit să am energie şi putere să mă întorc şi spre el. Vă anunţ public că este ultima dată când îl ajut”.

David Pușcaș: “Cu tata nu am mai vorbit din 2003, iar cu mama, de vreo șapte ani”

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a vorbit si despre relația pe care o are cu Marcel Pușcaș. Aceasta nu este nici ea una mai bună, iar tanarul a făcut alte dezvăluiri dureroase.

”Eu sunt omul nimănui. Nu am familie, nu am pe nimeni! Eu am fost pentru părințîi mei doar un pion și atât. Dacă mor mâine, nimănui nu îi pasă de mine. Cu tata nu am mai vorbit din 2003, de 18 ani, iar cu mama, de vreo șapte ani. Ea este un artist de apreciat, dar, că om, este un om oribil. Eu sunt al nimănui. Mie nimeni nu îmi plătește chiria sau îmi dă de mâncare. Pe mine nimeni nu mă sună de Sărbători”. coral