Și la Florești, manifestațiile cu prilejul sărbătorii naționale de 1 Decembrie s-au realizat respectând măsurile impuse de pandemia de COVID-19.

„Ne aflăm după mai multe luni în care eforturile făcute de noi toți, pentru reducerea răspândirii pandemiei de COVID-19, au solicitat atât resurse fizice, cât și o imensă forță interioară pentru a învăța să fim aproape de ceilalți și să-i sprijinim, chiar și fără a fi prezenți fizic lângă aceștia.

Punerea pe primul loc a grijii pentru sănătatea celor dragi în momentele dificile, este un act de responsabilitate și curaj.

Manifestările prilejuite de Ziua Națională a României se vor desfășura fără participarea publicului, cu respectarea strictă a regulilor sanitare și de distanțare socială prevăzute în reglementările aflate în vigoare la nivel național, privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, fiind permise doar în municipiile reședință de județ.

Pentru omagierea si comemorarea eroilor neamului, în comuna Florești, au fost depuse coroane din partea Primăriei, a Consiliului Local și a Armatei la Monumentul eroilor din Florești și la Monumentul eroilor din Tăuți.

Suntem convinși că bucuria și mândria de a sărbători Ziua Națională a României, vor fi la fel ca întotdeauna, chiar dacă în acest an evenimentul de celebrare nu va avea loc în felul în care ne-am obișnuit până acum”, au transmis reprezentanții Primăriei Florești.

coral