V-ați întrebat vreodată de câte ori a văzut Macaulay Culkin filmul ”Singur Acasă”? Actorul care a făcut ravagii în anii 90 cu rolul din celebra producție a dezvăluit detalii extrem de interesante legate de filmul care l-a consacrat.

Crăciunul bate la ușă și așa cum ne-am obișnuit deja, filmul ”Singur Acasă” este difuzat din nou la televizor. Simpaticul Kevin McCallister, interpretat de Macaulay Culkin, vine în fiecare an în casele noastre, pentru a ne amuza cu pățaniile prin care a trecut în timpul sărbătorilor de iarnă.

De câte ori a văzut Macaulay Culkin filmul ”Singur Acasă”

Crăciunul parcă nu este la fel, dacă nu ne uităm la celebrul film ”Singur Acasă”. Chiar dacă l-am văzut de nenumărate ori, trebuie să recunoaștem că de fiecare dată aventurile micuțului Kevin ne fac să râdem cu gura până la urechi.

Macaulay Culkin, actorul care a jucat rolul vieții lui în ”Home Alone”, avea doar 10 ani la vremea respectivă. Acum, la 30 de ani distanță, acesta a devenit deja un adult în toată firea, iar problemele nu l-au ocolit.

Chiar dacă a mai avut câteva roluri și în alte filme, Macaulay Culkin nu a reușit să mai iasă în evidență, iar rolul din anii 90 rămâne cartea sa de vizită.

Actorul a dezvăluit că de pe 16 noiembrie 1990, când a avut loc lansarea filmului ”Singur Acasă”, și până acum, s-a uitat la el de peste 80 de ori.

A recunoscut însă că nu-i place să fie singur acasă atunci când urmărește ”Home Alone”, ci în compania unei femei frumoase. Se pare că tactica a funcționat de fiecare dată în preajma domnișoarelor, vrăjite de simpaticul puști din film.

"Mă uit la primul film Singur Acasă atunci când nu sunt singur acasă! Invitația «Vrei să te uiți la Home Alone cu Macaulay Culkin?» funcționează încă, iar eu fac orice le stimulează. Orice le face «motorul» să le funcționeze accelerat”, a glumit actorul.

”Singur Acasă” l-a îmbogățit pe Macaulay Culkin

Anul acesta, pe data de 26 august, Macaulay Culkin a împlinit vârsta de 40 de ani. Timpul a zburat, dar povestea puștiului care a vrăjit o lume întreagă in ”Home Alone”, la începutul anilor 90, rămâne în continuare de actualitate.

Prestația senzațională a lui Macaulay Culkin i-a adus acestuia o avere, dar și acum, după 30 de ani, filmul face profit. Primul film ”Home Alone”, cel din 1990, nu l-a îmbogățit pe Culkin.

Tânărul actor primea atunci 100.000 de dolari pentru acel rol. O sumă foarte mare, într-adevăr, dar dacă veți face o comparație cu banii pe care i-a primit pentru prestația din ”Home Alone 2: Lost in New York”, vă veți da seama că prima dată a fost plătit extrem de prost.

Astfel, Culkin a fost recompensat financiar cu incredibila sumă de 4,5 milioane de dolari pentru partea a doua a celebrei producții de comedie.

De-a lungul timpului, ”Home Alone” a devenit cel mai urmărit film de Crăciun, iar încasările totale obținute de pe urma lui au fost în valoare de 476.684.675 milioane de dolari. Asta în condițiile în care filmările au costat doar 18 milioane de dolari. Ăsta da profit!

Și pentru că este urmărit în continuare de milioane de oameni, ”Home Alone” îi rotunjește și acum veniturile lui Culkin. Actorul are o avere de peste 15 milioane de euro, mare parte din acești bani fiind obținută din cele două părți ale filmului ”Home Alone”.

În 1994, când avea 14 ani, Culkin și-a pus cariera de actor pe pauză, pentru a se ocupa de studii. A revenit însă pe scenă în 2000, dar rolurile sale nu au mai strălucit ca în copilărie.

Actorul a publicat și o carte, intitulată "Junior", care a apărut în 2006. De asemenea, și-a făcut și o trupă rock, "Pizza Underground".

Problemele cauzate de consumul de droguri l-au împiedicat însă pe Culkin să se țină de proiecte. În ultimii ani, acesta pare să-și fi revenit, iar aparițiile sale publice nu-i mai îngrijorează pe fani.

coral