Cunoscuta artistă Vlăduța Lupău obișnuia să posteze frecvent pe rețelele de socializare, dar de o vreme a lăsat-o mai moale. 

Ultima ei postare a avut loc pe 30 august 2021, când a publicat o poză alături de Andra, de la nunta cu 1.700 de invitați din Maramureș.

”Am revenit pe InstaStory și vreau să mulțumesc celor care mi-ați dat mesaje zilnic să mă întrebați ce se întâmplă, de ce nu postez, că vă e dor de mine. Pupici pentru fan page-urile mele…

Și vreau să vă spun că această pauză mi-a prins foarte foarte bine și o recomand din inimă măcar 48 de ore sau 24 de ore, să încercați să nu faceți nimic pe online, să nu postați, să nu puneți nici măcar un story. 

Dacă eu am reușit atâtea zile… credeți-mă, se poate și e foarte foarte benefică, mai ales la mine că am cântat atâtea zile, atâtea luni în care nu am avut deloc pauză… 

Mă trezeam, cântam, mâncam, mergeam iar la cântat, veneam, după aia stătea pe telefon, lăsam o grămadă de mesaje, story-uri, comentarii.

Deja m-a obosit psihic toată treaba asta și în fine, mi-a prins bine și acum am revenit”, a dezvăluit Vlăduța Lupău pe InstaStory.

Vedeta a denumit perioada prin care a trecut un ”detox” de social media, citată de Știri de Cluj.

Artista a și postat imagini de la țară, unde se află acum, cu cozonaci calzi, cornuri cu gem și colaci cu nucă

coral