Adesea, persoanele care nu au noroc în dragoste comit o mare greșeală care le condamnă la singurătate. Ori de câte ori încearcă să-și facă o nouă relație, recurg la aceleași greșeli pe care le-au făcut anterior. Așa că nu e de mirare de ce sfârșesc în relații nefericite.

O relație împlinită presupune acceptarea celuilalt cu bune și cu rele. Nu trebuie căutată perfecțiunea în cuplu, deoarece aceasta nu există. Dacă ceva te nemulțumește la persoana iubită, comunică. Vorbește cu ea, pentru că sigur există o rezolvare în toate. Nu lăsa ca defectele ei să te copleșească și să te determine să iei decizii pe care, mai târziu, poate le vei regreta.

De ce unii oameni sunt ghinioniști în dragoste. Răspunsul te va surprinde

Pe seama acestui subiect s-au făcut multe studii. De-a lungul timpului, s-au căutat „n” motive care stau la baza despărțirilor. Poate unul dintre cele mai interesante studii este publicat în Personality and Social Psychology Bulletin. Acest studiu arată că unele persoane sunt ghinioniste în dragoste deoarece văd doar defectele persoanei iubite. Ori, părțile negative ale unei persoane trebuie înțelese și, acolo unde este cazul, îmbunătățite. Nicidecum criticate sau să devină motivul despărțirii unui cuplu.

În momentul în care oamenii se întreabă de ce relațiile lor amoroase nu funcționează, majoritatea pune accent pe defectele partenerului de viață. Acest obicei este destul de dăunător, deoarece duce la destrămarea relației. În loc să-i spui cât este de frumoasă, tu ești atent la faptul că are părul răvășit sau că manichiura ar trebui făcută. Aparent lucruri minuscule, ele pot deveni motivul certurilor dintre voi și al despărțirii, într-un final.

Cum atragi norocul în dragoste

Norocul în dragoste ține de două aspecte foarte importante. Dacă vrei să ai o relație de lungă durată, în primul rând, acceptă persoana așa cum este, fără să te gândești foarte mult la defecte, ci la calități. În al doilea rând, nu compara niciodată prezentul cu trecutul. Uită de amintirile din trecut și fă loc prezentului care poate fi extrem de frumos pentru tine.

Pentru a atrage norocul în dragoste, fă niște schimbări în dormitor. Mută poziția patului, pune o vază cu flori pe noptieră sau aruncă din hainele pe care nu le mai porți, pentru a elibera spațiul din camera ta. Totodată, meditează, fă sport sau yoga, adoptă un stil de viață sănătos și roagă-te. Cu timpul, vei vedea schimbări majore în viața ta personală. Așa vei atrage norocul în dragoste.

 

coral