In ultima perioada, prezenta ”Vulpitei din Vaslui” in emisiunea ”Acces Direct” de la Antena 1 a starnit nenumarate controverse, foarte multi dintre telespectatori fiind nu numai contrariati, ci si indignati. Prestatia Veronicai Stegaru este considerata deplasata si vulgara, motiv pentru care Consiliul National al Vizualului a primit, de altfel, reclamatii din partea celor care sustin ca ”Vulpita” nici macar nu ar trebui sa apara pe post.

De partea cealalta, reprezentantii Antenei 1 considera ca audientele spun totul, ”Acces Direct” – prezentata de Mirela Vaida – pozitionandu-se pe primul loc pentru a patra oara consecutiv in intervalul orar 17.00 – 19.00. Emisiunea prezentata de Mirela Vaida, la Antena 1, a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public, in perioada 10 – 14 februarie, potrivit a1.ro.

Concluzia ar fi aceea ca ”Vulpita din Vaslui” reuseste sa atraga telespectatorii, indirent daca o apreciaza sau nu, curiozitatea fiind, astfel, debordanta. Iar planurile responsabililor de la Antena 1, cel putin deocamdata, functioneaza la parametri maximi. Potrivit sursei citate, luni – 10 februarie – ”Acces Direct” a adunat in fata micilor ecrane 1.984.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara. In ceea ce priveste ”minutul de aur”, acesta a fost inregistrat in aceeasi editie, atunci cand – la ora 18:46 – 2.917.000 de telespectatori din toata tara urmareau ”Acces Direct”.

“Noi prezentam povestea reala de viata a unui cuplu, Veronica, zisa Vulpita, si Viorel, dintr-unul dintre cele mai sarace judete, fara educatie si fara locuri ce munca, dar care se confrunta cu probleme de familie des intalnite si la case mai mari. Totul a pornit de la o alarma falsa: un presupus viol dovedit a fi un “amantlac in serie”. Telenovela a inceput, restul a venit de la sine. Personajele au electrizat publicul, iar cazul lor a devenit unul comentat de toata lumea”, a declarat Mirela Vaida, referindu-se la prezenta in emisiune a ”Vulpitei”.

coral