De ce Gigi Becali refuză să își facă vaccinul Covid. Mărturisirile incredibile ale patronului FCSB. Gigi Becali nici nu vrea să audă de vaccinul Covid! Patronul celor de la FCSB a interzis categoric vaccinarea în clinica sa, deoarece susține că virusul se poate vindeca fără nicio problemă doar prin medicamente. În continuare vom vedea ce dezvăluiri a făcut afaceristul.

De ce Gigi Becali refuză să își facă vaccinul Covid

Gigi Becali este de neînduplecat în privința vaccinului anti COVID-19. Acesta este de părere că atâta vreme cât există medicamente care tratează virusul, nu vede rostul acestui vaccin. Patronul celor de la FCSB deține o clinică în București, dotată cu cea mai modernă aparatără și cei mai buni doctori.

Aceștia l-ar fi sfătuit pe omul de afaceri să nu se vaccineze. De asemenea, acolo și-a tratat toată familia și toți apropiații. Becali le cere autorităților să pună în vânzare la preț de cost acele medicamente împotriva COVID-19. Omul de afaceri a criticat în nenumărate ori Guvernul, fiindcă s-au luat cele mai proaste decizii care au dus la răspândirea coronavirusului în România.

”Pentru ce să mă vaccinez? Niciodată în viața mea nu mă vaccinez, chiar dacă știu că mor și nu mă vaccinez. Dacă eu am tratament, pentru ce să fac vaccin? Ca să fac modificare genetică sau ce? Nu cunosc nicio persoană care a murit de COVID, toate persoanele cărora le-am dat tratament s-au vindecat. Mama mea a făcut și are 90 de ani… tot cu Arbidol s-a vindecat. Toți oamenii au luat Arbidol. Doctorii spun că e cel mai bun și nu are efecte adverse. Costă vreo 20 de euro ca să se vindece… un cost foarte mic comparativ cu un tratament din spital. Nici familia mea nu se vaccinează pentru că au văzut că eu nu mă vaccinez” a precizat Gigi Becali, la postul de televiziune Antena 3.

Mărturisirile incredibile ale patronului FCSB

Gigi Becali este de părere că nu se dorește introducerea pe piață a anumitor medicamente care ar trata boala imediat. Omul de afaceri are nenumărate discuții cu Ministerul de Sănătate pentru aprobarea anumitor pastile, astfel încât să nu mai fie nevoit să le cumpere din străinătate. Gigi Becali este de părere că am fi putut scăpa de această pandemie în aproximativ trei sau patru luni, dacă autoritățile ar fi luat măsurile corecte.

”Eu sunt factor de acțiune, dacă mă lăsau pe mine, în 3-4 luni de zile era rezolvată treaba, băgam medicamente în farmacii să se vindece oamenii,  cu 10 euro… Vedem Arbidol e bun, Ivermectina putem să o producem noi și Arbidolul. Eu la mine în farmacie pot produce Ivermectina și Arbidol, pot ptroduce eu dacă mă organizam într-o lună de zile făceam un laborator de fabricat și terminam cu COVID-ul, Oamenii nu au ce lua. Virusul e un fleac, e mai ușor ca o răceală, dar daca îl iei din timp, altfel te duci la ATI, nu te mai intelegi cu el.”, a mărturisit Gigi Becali.

De asemenea, patronul celor de la FCSB a refuzat cu vehemență purtarea măștii, deoarece așa i-au recomandat medicii săi. Acest lucru s-a vehiculat și prin presa din străinătate. Potrivit specialiștilor, purtatul măștilor de protecție poate dăuna persoanelor sănătoase, deoarece împiedică respirația normală.

coral