Stirea ca Alexandru Cumpanasu doreste sa candideze la Presedintia Romaniei a declansat reactii diverse in spatiul public, multi acuzandu-l pe unchiul Alexandrei Macesanu ca si-a facut ”imagine” in urma tragediei din Caracal. Mai mult, a fost pusa sub semnul intrebarii si relatia dintre Cumpanasu si nepoata sa.

Alexandru Cumpanasu a declarat ca nu a vazut-o foarte des pe nepoata sa, insa – macar o data pe an – s-au intalnit. Adriana Bahmuteanu a urmarit, la randul ei, ”cazul Caracal” si a ajuns la concluzia ca Alexandru Cumpanasu nu avea relatii foarte apropiate cu Alexandra si cu familia ei. Concluzia Adrianei Bahmuteanu se bazeaza pe faptul ca nu exista fotografii in care Alexandru Cumpanasu sa apara alaturi de Alexandra Macesanu.

”Cumpanasu se vrea presedinte! Stirea asta i-a lasat pe multi cu gura cascata, inclusiv pe mine, desi m-am tot intrebat cine va profita de pe urma tragediei de la Caracal. Sunt convinsa si ca dl Cumpanasu nu avea nici relatii foarte apropiate cu varul sau (altfel ar fi scos in presa poze cu ”familia”), nici ca a dat dovada de prea multa empatie cu victimele, dupa reactiile sale televizate reci si vehemente dar ca tot tambalaul are un scop”, a scris Adriana Bahmuteanu pe contul ei de socializare.

”Vor sa il transforme din erou national (cum a devenit intre timp) intr-un impostor ce calca pe cadavre”

Pe de alta parte, Adriana Bahmuteanu sustine ca Alexandru Cumpanasu – dupa ce a anuntat, public, ca doreste sa candideze la Presedintia Romaniei – va fi ”atacat” pe toate frunturile si transformat intr-un impostor.

”Dar Cumpanasu, cu toata doza lui de ipocrizie, a devenit azi tinta bombardamentul mediatic al parerologilor care vor sa il transforme din erou national (cum a devenit intre timp) intr-un impostor ce calca pe cadavre (inclusiv cel al nepoatei) ca sa isi atinga scopurile. Pana la urma, care-i problema cu candidatura lui Cumpanasu? Hai sa vedem cine o sa il voteze mai intai, hai sa vedem daca chiar moare de gat cu toti coruptii, hai sa vedem daca o fi mai bun decat Iohannis sau Dancila! Cu totii ne dorim o clasa politica noua si curata dar sarim la gatul oricui se avanta in lupta, ca n-are ce sa caute. Da, Cumpanasu (despre care nu stiam mare lucru inainte de Caracal) profita de notorietatea pe care i-a adus-o mediatizarea din ultima vreme! Asta nu inseamna ca se urca pe cadavrul Alexandrei ci pe hoitul imputit al clasei politice actuale, ca acolo e buba!!! Pentru ca daca presedintele s-ar fi implicat real, Dancila ar fi facut o celula de criza iar cei implicati ar fi fost pedepsiti (politisti, procurori, interlopi, etc) Cumpanasu si-ar fi vazut de treaba lui cinstita cu fonduri guvernamentale si n-ar mai fi avut fumuri in cap de presedinte al tarii… Apropo, voi pe cine votati???”, a mai scris Adriana Bahmuteanu pe contul ei de socializare.

coral