Marian Râlea a adus de-a lungul timpului zâmbetul pe buze foarte multor copii. Recent, artistul a vorbit despre faptul că nu are urmași, dar și despre motivul pentru care nu a ales să devină soț și tată. Actorul a ajuns la vârsta de 63 de ani și mereu a fost o persoană discretă în ceea ce privește viața particulară.

Deși a trecut prin momente extrem de grele, odată cu trecerea anilor acesta a reușit să țină capul sus și să meargă mai departe.

De ce nu are Marian Râlea copii

De curând, într-un interviu emoționant, Marian Râlea a spus motivul pentru care nu are copii.

”Păi am avut atât de mulţi copii, încât ce să îmi mai doresc? Dar într-adevăr e vorba despre joacă, joaca e meseria copilului, şi atunci sigur că meseria actorului este să se joace. Mai mult, noi am fost învățați să jucăm la facultate pentru tot felul de public.

Îmi aduc aminte cum am jucat pentru copii cu dizabilități, nu era nicio problemă, jucam ca și pentru ceilalți, era acelaşi teatru, doar îmi continuam joaca împreună cu cei mici. Acum mă gândeam că toţi copiii își doreau un Tată Magician”, a spus actorul pentru VIVA!

Actorul și-a dedicat viața marii sale iubiri

Marian Ralea și-a dedicat viață marii sale iubiri și anume: actoria. Artistul este străin sentimentelor și gândurilor negative, cât despre regrete, actorul spune că nu are nici unul:

”Ce regrete să mai am? Timpul a trecut, asta a fost viaţa, am fost preocupat de această poveste a scenei, a filmului, dar nu am niciun regret.

Dacă aş fi avut şi atunci, şi acum o baghetă magică, aş fi făcut într-un fel ca niciun copil să nu se mai îmbolnăvească de nicio boală. Asta aş face şi, sigur, dacă aş avea o putere magică i-aş aduce pe toţi cei dragi din nou lângă mine. Să îmi aduc aminte, ceea ce vă rog şi pe dumneavoastră, că părinţii ne sunt cei mai buni prieteni!”, a declarat Marian Râlea.

Cine este Marian Râlea

Marian Râlea s-a născut la Turda, pe 20 decembrie 1957. A absolvit Academia de Teatru și Film, București, promoția 1982.

Câteva roluri în teatru: Amphitrion – în ,,Amphtrion’’ – de P. Haks, Victor – în ,,Victor sau copiii la putere’’ – de R. Vitrac, Platonov – în ,,Platonov’’ – de A.P. Cehov, Chiril – în ,,Ivona principesa Burgundiei’’ – de Vitold Gombrowicz, Farfuridi – în ,,O scrisoare pierdută’’ – de I.L. Caragiale, Bufonul – în ,,Regele Lear’’ – de William Shakespeare, Petruchio – în ,,Îmblânzirea scorpiei’’- de William Shakespeare, și altele. Câteva roluri în filme: Andrei – în ,,Buletin de Busurești’’, Sergiu – în ,,Păstrează-mă doar pentru tine’’, Matei – în ,,Cenușa păsării din vis’’, Dinu – în ,,Pasaj’, tatăl Irinei în ,,Luna verde’’.

A realizat emisiuni la TVR și celebra emisiune ,,Magicianul” devenită mai târziu ,,Abracadabra’’.

Premii care i-au fost decernate:

– Premiul pentru cel mai bun actor de comedie pentru rolul Lysander din ,,Visul unei nopți de vară’’, W. Shakespeare, la Festivalul Național de Teatru ,,I.L. Caragiale;”

– Premiul pentru cel mai bun actor al anului pentru rolul Benedict din ,,Mult zgomot pentru nimic’’de W.

Shakespeare, rolul Farfuridi din ,,Scrisoarea pierdută’’, după I. L. Caragiale și rolul Ludovic Delfinul din ,,Regele Ioan’’ de W. Shakespeare la ATM – UNITER. coral