Acum s-a aflat de ce nu are voie Lidia Buble să susțină concerte. Vedeta nu a avut niciun concert vara aceasta, spre deosebire de colegii ei, care au dat lovitura la diferite spectacole din țară. Blondina are probleme serioase cu legea și nu poate părăsi orașul. Cântăreața riscă până la 7 ani de închisoare, în dosarul de dare de mită în care este judecată. Recent, aceasta a solicitat amânarea procesului.

De ce nu are voie Lidia Buble să susţină concerte

Așadar, Lidia Buble are probleme serioase cu legea. Dosarul ei în care este acuzată de dare de mită a ajuns deja la judecătorie. Vedeta riscă între 2 și 7 ani de închisoare, după ce a acceptat să le ofere șpagă unor polițiști de la Rutieră cae au tras-o pe dreapta. În același dosar este judecat și un prieten de-al cântăreței, cel care i-a spus să le ofere mită celor doi polițiști, arată impact.ro

Chiar prietenul la care a apelat Lidia Buble să o ajute este cel care i-a făcut și aceste probleme, deoarece avea telefonul ascultat într-un alt dosar, iar procurorii au aflat foarte ușor de cazul Lidiei Buble. Artista nu avea niciun ban când a fost oprită de polițiști, așa că a mers acasă, dar nici acolo nu avea bani. A fost nevoită să meargă la bancomat însoțită de cei doi polițiști, pentru a le oferi acestora o mită de 900 de lei, după ce a fost descoperită la volan după ce consumase băuturi alcoolice.

Lidia Buble nu a avut niciun concert, anul acesta

Așadar, Lidia Buble este judecată în stare de libertate pentru faptele sale, însă se află sub control judiciar. Mai exact, nu are voie să părăsească localitatea, fără acordul autorităților dar nu are voie să participe nici la evenimente culturale dacă nu primește acordul organelor de cercetare și nici să intre în legătură cu celelalte persoane cercetate în dosar. Așadar, are nevoie de acordul judecătorului pentru a cânta la vreun concert. De fapt, Lidia Buble nu a avut niciun concert anul acesta, în afara celui de la Național Arena, când a participat și ea la concertul caritabil pentru poporul ucrainean.

La ultimul termen din data de 30 iunie, atât artista, cât și ceilalți inculpați au solicitat și au obținut amânarea judecării dosarului, scrie Playtech.ro. Instanța a stabilit însă ca următoarea înfățișare să aibă loc în vacanța judecătorească, pe data  de 17 august.

coral