Desi Anamaria Prodan neaga cu vehementa faptul ca relatia cu sotul ei este una foarte buna, inca mai exista zvonurile despre un posibil divort intre cei doi. Ba chiar mai mult decat atat, s-a aflat si motivul pentru care impresara ar refuza cu inversunare sa se desparta de Laurentiu Reghecampf.

„Nici nu implinisem 18 ani si el a murit, nu inainte de a-mi spune ca isi doreste pentru mine un barbat ca el! Mi-a zis…mi-as dori pentru tine un barbat asa ca mine, care sa te iubeasca asa cum o iubesc eu pe mama ta. Culmea e ca, dupa ani de zile, dorinta i s-a indeplinit cand l-am cunoscut pe Laur. De aceea, va spun cu mana pe inima ca, pentru mine, tata nu a murit. El mi l-a trimis pe Laur, pentru ca sunt identici, traieste prin sotul meu.

La fel ca tata, Laur este devotat familiei, calca, spala, gateste, pune muraturi, face de toate prin casa, este inconjurat de copii. Mai mult, poate o sa va surprinda, dar sotul meu are aceeasi inaltime ca tata, poarta acelasi numar la pantofi, are mainile la fel de mici, este la fel de tacut si de serios, ma iubeste, ma incurajeaza si ma sustine in meseria mea, este mandru daca realizez ceva si nu concepe viata decat alaturi de mine. Laur este, cu alte cuvinte, darul trimis de tata ca sa il inlocuiasca, sa aiba grija de mine”, a explicat Anamaria Prodan, conform Wowbiz.ro.

Anamaria Prodan, dezvaluiri-bomba despre iubita lui Dan Alexa

Provocata de Catalin Maruta, Anamaria Prodan a vorbit si despre iubita lui Dan Alexa: “Dar s-a spus, de fapt, s-a scris mult despre faptul ca totul ar fi plecat de la acea bruneta.”.  Impresara a reactionat imediat cu o intrebare si, la un moment dat, a spus ca nu a fost vorba de gelozie si ca Andrada, iubita antrenorului de la Astra, a fost inauntru cu ei.

“Dar nu ne-am plictisit de patru ani de acest subiect? Cu Anamaria cu Alexa, cu divortul. Pai, cum sa nu ma deranjeze (n.r.: prezenta iubitei lui Dan Alexa)!?! Deci, Anamaria Prodan vinde cel mai bine in Romania (…). El este cel mai bun prieten al meu. Dar de ce sa fie gelozie daca fata era cu noi?!?  (…). Deci, nu. Alexa este – si voi ati vazut declaratiile lui Laur – numai ca la un moment dat… e normal sa se scrie ca Prodan divorteaza. (…). Dar de ce nu-l intrebi pe Alexa. Normal ca ne salutam (…). Am vorbit cu Dan si am zis hai sa nu mai facem conectare pe acest subiect (…). Este cel mai bun produs, este cel mai bun antrenor, este un caracter cum putini se nasc.

Eu mi-am cerut iertare. Dar, intr-adevar, eu am iesiri din acestea. Sunt genul de om care isi pune cenusa in cap si merge mai departe. (…). Eu am facut performanta cu omul asta. Alexa este un caracter cum putini se nasc. I-am cerut mii de scuze, am zis sa ne calmam. N-am stiut ca e presa. Eu am iesiri dinastea si le recunosc. Si daca nu recunosti atunci ce sa faci? Eu reprezint omul asta. Eu am facut performanta cu omul asta… oamenii astia n-au simtit in viata lor ce am simtit eu cu antrenorul Alexa: echipe promovate, jucatori vanduti”, a mai marturisit Anamaria Prodan.

coral