In ajunul Anului Nou, ghinionul pare ca s-a tinut scai de ex-ginerele lui Traian Basescu. Dupa ce ieri v-am prezentat, in premiera, detalii socante despre mega-scandalul pe care acesta l-a avut cu latifundiarul din Pipera, astazi, noi detalii au iesit la iveala. Syda a fost parasit de iubita chiar inainte de Revelion.

Mega-scandalul cu Gigi Becali nu a fost singurul moment neplacut de care a avut parte Bogdan Ionescu (alias Syda) in vacanta pe care a petrecut-o intr-un luxos hotel din Poiana Brasov. Cu putin timp de a inainte de conflictul cu boss-ul de la FCSB, fostul sot al Elenei Basescu a primit o lovitura crancena din partea iubitei. Sexy-jurista cu care avea o relatie de aproximativ doi ani i-a dat ”papucii” chiar inainte de Anul Nou.

Potrivit unuei surse D.A.S categoria A, Maria Grigoriu l-a parasit pe ex-ginerele lui Traian Basescu, Syda, cu doar doua zile inainte de Anul Nou. Cei doi au petrecut separat noaptea dintre ani. De Revelion, Syda a petrecut alaturi de mai multi prieteni intr-o locatie de cinci stele din Poiana, in timp ce Maria Grigoriu a ales sa petreaca trecerea in Noul An intr-un renumit club din Bucuresti.

Si-a gasit, rapid, alta partenera!

In urma incidentului cu Gigi Becali, Bodan Ionescu, zis “Syda” a ramas fara iubita. Pentru ca, in urma incidentului, Maria Grigoriu a parasit Poiana Brasov. Sexy-jurista s-a despartit de fostul ginere al lui Traian Basescu si si-a vazut, mai departe, de viata.

Syda nu a suspinat prea mult dupa sexy-jurista. Pentru ca, in noapte de Revelion, s-a afisat cu o alta domnisoara. La doar cateva ore dupa scandalul cu Gigi Becali!

Mega-scandal cu Gigi Becali, in Poiana Brasov

Bogdan Ionescu si Gigi Becali au fost protagonistii unor momente de-a dreptul socante. In ajunul Anului Nou, ex-ginerele lui Traian Basescu, imprevizibilul Syda, a sarit sa-l cafteasca pe Gigi Becali intr-un restaurant din Poiana Brasov. Totul a pornit dupa o replica taioasa a boss-ului de la FCSB.

”Referitor la articolul publicat recent pe diferite situri online, tin sa precizez faptul ca realitatea e total diferita de varianta data de domnul Becali. Totul se rezuma la o razbunare personala prin niste inventii josnice din partea lui Gigi Becali.  Drept dovada sunt afirmatiile calomnioase si amenintarile care mi au fost adresate de acest personaj mie si familiei mele in ziua de 29 decembrie in incinta unui hotel din Poiana Brasov. Probabil ca din cauza educatiei pe care o am, am ales sa nu alimentez acel moment preferand sa plec din locul respectiv atat eu cat si persoana care ma insotea, acompaniat fiind de urletele si tipetele lui Gigi Becali. Iar cat despre faptul ca mi ar fi dat ‘interzis’ in Poiana Brasov, termen cu care de altfel nu sunt familiarizat, tin sa mentionez faptul ca Gigi Becali a mai incercat si in trecut sa isi faca singur dreptate…”, a marturisit Bogdan Ionescu.

coral