Încă mai depinzi de părinți, de prieten? Trebuie să ceri bani altcuiva să te descurci? Asta e destul de enervant, știm cum e. Multe din noi am trecut la un moment dat prin așa ceva. Și tot ne-am dorit să depășim faza asta. Acum poți să fii independentă financiar din videochat în Iași. Hai să-ți explic cum!

Îți faci banii tăi, chiar acum!

Bună, sunt Claudia și mă ocup de angajări la Lucky Studio Iasi, cel mai mare studio de videochat din Iași. Sunt un studio exclusiv feminin, specializat în lansarea modelelor noi. Adică a fetelor fără experiență, exact ca tine. Știm ce înseamnă să nu ai bani, să-ți dorești să fii pe picioarele tale. Multe dintre colegele noastre au fost nevoite să stea mult timp cu părinții. Și să se descurce cu puțin. Apoi s-au angajat la Lucky Studio și lucrurile s-au schimbat. Au înțeles că se poate mult mai bine și continuă pe drumul ăsta. La fel poți și tu.

Hai să vorbim concret și despre câștiguri. Acestea depind de cât de concentrată ești la job. Lucky Studio n-o să-ți promită niciodată că faci 5-6.000 dolari din prima lună, așa cum fac alte studiouri. Pur și simplu asta nu e posibil. E însă posibil să câștigi banii ăștia prin focus și seriozitate pe măsură ce noi te învățăm secretele jobului. Și crede-ne că ne pricepem foarte bine la asta! Avem în echipă 14 colege profesioniste în training în videochat. Iar ele te ajută 24 din 24 de ore ca să-ți fie bine.

Asta înseamnă că te învățăm de la A la Z totul despre domeniul ăsta. Adică în ce fel să interacționezi cu membrii, cum să te folosești de tool-urile site-urilor pe care lucrezi etc. Totodată, noi îți facem conturi pe site-uri, setările la camere și lumini. În felul ăsta ai șansa să câștigi bani imediat. Mai ales că timp de 2 luni beneficiezi la noi de comisionul extraordinar de 80%. La început, media încasărilor e undeva între 1.000-1.500 dolari pe lună. Apoi crești spre 2.000-2.500 și tot așa. Iar dacă te ții de treabă, poți să ajungi în câteva luni și la 5-6.000 dolari pe lună, banii tăi.

Seriozitatea e cheia succesului în videochat

Secretul reușitei în videochat e seriozitatea. Fete foarte frumoase, cu silicoane, care în aparență ar putea să facă o mulțime de bani rămân la doar 2 – 3000 $ dacă sunt inconstante. Își risipesc potențialul prin faptul că vin rar la studio și pierd timpul aiurea. În același timp, fete care sunt simpatice, naturale, dar serioase ajung să facă dublul acestor sume. Când vin regulat la muncă și acordă importanță așa cum trebuie jobului, primesc mai mult trafic de la site-uri. Adică le caută mai mulți membri, câștigă în plus. Așa îți recomandăm să abordezi și tu oportunitatea asta de modelling în videochat.

În felul ăsta, ajungi rapid la nivelul la care nu mai depinzi de nimeni. Câștigi banii tăi, fără să mai ceri de la alții. Cardul tău e mereu plin, iar asta îți dă siguranță. Și încredere în propriile forțe. Pentru că te simți apreciată, împlinită pe plan financiar, dar și ca persoană. Dai de gustul succesului și îți dorești mai mult. La Lucky Studio te ajutăm să urci cât mai sus, ca să câștigi atât cât meriți. Și noi credem că meriți mult.

Vrei să fii liberă? Hai să ne auzim la telefon! Te invit la sediul nostru să vezi cum e la Lucky Studio. Te convingi că suntem o echipă frumoasă și îți explic condițiile financiare ale colaborării. Ca să-ți dau un detaliu anticipat, la Lucky Studio beneficiezi de cele mai mari comisioane din videochat din Iași. Deci o să-ți fie bine! Te aștept cu mare drag să mă suni! Fii și tu liberă să faci bani!

Contact Lucky Studio

Tel:  0742 286 286 

  coral