Acest lucru despre dragostea de bani este adevărat, cel puțin din ceea ce spun femeile. Ele recunosc faptul că au nevoie de bani pentru a prospera și a duce o viață decentă. Ăsta este motivul pentru care se spune că femeile iubesc banii, ele își doresc siguranța financiară. Realitatea este că toți oamenii simt asta, din nevoia de a supraviețui. Experții consideră că banii afectează fiecare domeniu al existenței noastre zilnice și chiar și deciziile pe care le luăm, mai ales în ceea ce privește cariera sau afacerea.

Ca atare, femeile au nevoie de bani, pentru a putea fi mai liniștite și echilibrate. Nu este vorba de a fi bogate, ci de a-și permite să-și îndeplinească anumite vise și dorințe. Despre asta este viața, despre a trăi liniștit, fără stresul zilei de mâine. Asta își doresc toți oamenii, dar din păcate, nivelul de sărăcie în țara noastră este la cote înalte. Prin urmare, femeile din România pun accent pe bani, din numeroase motive.

Am putea spune și faptul că în țara noastră, femeile au obiceiul de a face economie, pentru că salariile sunt mici și astfel trebuie să aibă abilitatea de a strânge bani pentru anumite lucruri importante. Unele profită de oportunitatea găsirii unui loc de muncă bine plătit și astfel devin independente financiar, iar veniturile mult mai mari primite le oferă mai multă libertate de mișcare. Unele descoperă principiile manifestării bogăției, când ajung să aibă venituri colosale la joburi de tip videochat Constanța. Nu se mai gândesc la alte motive în alegerea jobului și caută doar să-și rezolve convingerile sau emoțiile contradictorii despre bani.

Multe femei sunt ambițioase, au așteptări mari de la viață și chiar ajung în funcții de conducere, datorită abilităților și personalității lor. Sunt inteligente, au capacitatea de a activa în domeniul antreprenoriatului și de a avea succes în afaceri. Deși pornesc de la un nivel mic, ele reușesc să-și atingă scopul dorit în viață.

Pe de altă parte, există și femei care parcă sunt ținute pe loc de ceva, care nu le permite să evolueze. Asta este posibil, dacă le lipsește încrederea și ambiția. Psihologii spun că femeile care pun la îndoială faptul că nu sunt suficient de bune, sau că nu sunt suficient de inteligente, nu vor reuși să prospere din punct de vedere financiar.

În România, și situația din țară afectează gândirea femeilor. Este foarte greu să fii încrezătoare și optimistă când ai parte de știri negative din toate direcțiile. Și totuși, încrederea nu trebuie să le lipsească femeilor în ziua de astăzi, doar așa ele pot lupta cu toate situațiile stresante din aceste timpuri și indiferent de vârstă, pot ajunge să creadă în forțele și valoarea lor.

Femeile experimentează diferite situații în viață și luptă să se realizeze pe diferite planuri. Banii sunt un sprijin pentru ele. Nu ai cum să realizezi ceva fără bani. Atunci când obțin anumite realizări ele au satisfacții mari, iar apoi devin mai încrezătoare și indiferent cât muncesc, își doresc mai mult. Femeile din țara noastră luptă pentru o viață mai bună, pentru a avea un nivel de venit mai ridicat și pentru a se realiza pe plan profesional.

În prezent, toți oamenii se confruntă cu probleme financiare, deci banii reprezintă ceva important pentru fiecare dintre noi, nu doar pentru femei. Banii sunt legați de sentimentul încrederii în sine, de demnitate, de siguranța zilei de mâine. Cu toții ne dorim câștiguri bune în activitatea noastră, pentru asta facem eforturi și luăm cele mai bune decizii pentru a ne crește veniturile. Unii consideră că relația cu banii îi ajută să caute soluții de a prospera și de a se lupta pentru a avea mai mult succes în viață.

În opinia femeilor, banii aduc mulțumire, împlinire, succes și bogăție. Cu ajutorul banilor, ele cred că își pot face și familia fericită, îi pot ajuta pe cei dragi. Prin urmare, nu este nimic rău în a iubi banii, dar trebuie să iubești și oamenii. Nu este niciodată prea târziu de a înțelege acest lucru, de a-ți consolida relația cu banii, pentru că ei ajută la schimbarea vieții tale și a altora în bine.

 

  coral