O cunoscută influenceriță din Cluj, care a participat la cunoscuta petrecere de la mare, unde se presupune că vedeta PRO TV, Andreea Esca, ar fi contactat Coronavirus, se plimbă linistită prin centrul Clujului și nu numai, fără a-și asuma cea mai mică responsabilitate.

În așteptarea testului Covid, poze prin Cluj și Sibiu

Dacă după petrecerea în care toată lumea s-a îmbrățișat, s-a pupat, s-a complimentat, unele vedete, mai responsabile, s-au autoizolat, până la aflarea rezultatului testului de Covid 19, clujeanca Ioana Grama a făcut exact opusul.

Astfel, Ioana Grama, una dintre cele mai urmărite românce pe Instagram, dă un exemplu total negativ sutelor de mii de români care îi urmăresc contul. În concret, chiar dacă publicul nu cunoaște până la această dată dacă influencerița a contactat sau nu virusul, aceasta s-a gândit că poate n-ar strica să-și mai actualizeze postările cu fotografii din diverse locații pubice.

În concret, după participarea la celebra petrecere care s-a lăsat cu infectări cu Covid, Ioana Grama și-a surprins urmăritorii cu poze de prin restaurantele din Cluj, cum este Da Pino. Aceasta și-a mai pus story-uri de prin centrul orașului și chiar s-a gândit să petreacă un weekend întreg la Sibiu, toate în timp ce nu încă nu a comunicat public dacă a contactat sau nu virusul.

O influență de doi lei

Indiferent dacă psedo – vedeta a contactat sau nu virusul, prin faptul că aceasta a ales să încalce măsurile minime de siguranță și de distanțare socială, oferă un exemplu total negativ celor care o urmăresc.

Chiar dacă o parte dintre urmăritori i-au atras atenția asupra comportamentului deloc responsabil, Ioana Grama, în stilul caracteristic, a ales să le blocheze conturile și chiar să le șteargă comentariile “negative”, așa cum procedează de obicei când ceva nu îi convine. Pe contul acesteia te poți prezenta doar cu laude glorioase, meritate sau nu.

Din tot comportamentul influenceriței, noi putem trage o singură concluzie: nu trebuie să ne lăsăm influențați și să facem ca Ioana Grama! Regulile nu sunt făcute ca sa fie încălcate!

 

 

 

 

 

  coral