News Flash:

De saptamana viitoare incepe o noua actiune de dezinsectie in Cluj

28 Iunie 2013
1064 Vizualizari | 0 Comentarii
In perioada 1 -18 iulie va avae loc a patra actiune de dezinsectie pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca, informeaza municipalitatea. Actiunea se va desfasura intre orele 21.00 si 5.00, potrivit ziuadecj.ro.

Actiunea se desfasoara in conformitate cu prevederile legale OMS 536 din 1997, Legea 101 din 2006 privind serviciile publice de salubrizare precum si Regulamentul de organizare si functionare a serviciului public de salubrizare.

Pentru eficienta, activitatea de dezinsectie trebuie tratata in mod unitar, atat pe domeniul public, cat si privat la nivelul localitatii, motiv pentru care facem un apel cetatenilor, asociatiilor de locatari/proprietari, agentilor economici si institutiilor de pe raza municipiului sa efectueze dezinsectia pe proprietati, cladiri, subsolul blocurilor, odata cu actiunea de pe domeniul public a Primariei Cluj-Napoca.

Activitatea de dezinsectie este realizata de firma S.C. CORAL IMPEX S.R.L., conform contractului de concensionare a serviciului de deratizare, dezinsectie si dezinfectie incheiat cu municipiul Cluj-Napoca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

dezinsectie cluj-napoca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2251 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018700 (s)