Decesul cu numarul 250, o femeie de doar 45 de ani care a decedat la Arad, sugereaza faptul ca noul coronavirus ucide oameni care sufera de obezitate.

Internata in Spitalul Clinic Judetean Arad in data de 7.04.2020 cu bronhopneumonie si insuficienta respiratorie acuta, femeia a fost diagnosticata cu noul coronavirus pe 9 aprilie, la o zi dupa ce murise. Suferea de Obezitate de gradul II/III, fara alte comorbitati.

Pana in data de 10 apriliei 2020, ora 11, alte noua decese provocate de coronavirus au fost confirmate in Romania. Bilantul total este acum de 257 de morti.
Situatia generala in Romania

La ora transmiterii acestei stiri, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 5.202 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 647 au fost declarate vindecate si externate.

Totodata, pana acum, 229 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19, internate in spitale din Dolj, Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Bacau, Timis, Cluj, Neamt, Hunedoara, Constanta, Satu Mare, Sibiu, Ialomita, Bistrita-Nasaud, Covasna, Dambovita, Vrancea, Galati, Caras-Severin, Mures, Giurgiu, Bihor, Arges, Vaslui, Botosani, Alba, Salaj, Brasov si Mehedinti, au decedat.

coral