Iubita lui Liviu Dragnea e atenta la cariera ei si recent s-a reprofilat. Dupa ce Liviu Dragnea a fost inchis, Irina a intrat in afaceri. Blondina a absolvit, recent, un curs de mediator si s-a pus pe treaba.

Dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, iubita sa, Irina Tanase, a ajuns inca o data in atentia opiniei publice. La cei 26 de ani ai sai, Irina este o tanara cu trasaturi frumoase si armonioase, dar umbla vorba ca tanara a vizitat cabinetul medicului estetician pentru a face ajustari esentiale.

Daca din punct de vedere fizic aceasta are succes, din punct de vedere profesional, tanara face pasi rapizi. Conform WOWbiz, Irina Tanase a absolvit in 2019 un curs de mediator, a facut practica la o firma specializata, a dat si un examen, iar pe 29 iulie 2019 a primit autorizatie sa exercite aceasta meserie. Irina si-a deschis si un birou de mediator. La domeniul de specializare, iubita lui Dragnea a completat „orice tip de disputa', iar la limbi straine a trecut „engleza si spaniola'. Profesia de mediator este o profesie liberala, cu tenta juridica.

Irina Tanase se gandeste la viitorul ei si ia decizii importante, chiar daca iubitul nu ii este aproape.

 

coral