Toata lumea credea ca Mirela Vaida se afla in concediu prenatal, fiind insarcinata in 7 luni. Numai ca adevarul este cu totul altul, iar realitatea este mult mai scandaloasa decat pare. Conducerea Antenei 1 a decis sa o concedieze pe Mirela Vaida.

Conform libertatea.ro, dupa 7 ani petrecuti la Antena 1, din care in 5 ani a condus detasat in clasamentul audientelor cu emisiunea „Mireasa pentru fiul meu”, Mirela Vaida a fost pusa pe liber de Antena 1. Potrivit unor surse din televiziune, contractul vedetei a expirat anul trecut si nu a mai fost prelungit. Desi au existat niste promisiuni, acestea nu s-au mai concretizat. Prin urmare, vedeta este libera de contract.

Mirela Vaida a fost una dintre vedetele de baza de la Antena 1. Ea a fost solicitata sa ii tina locul Simonei Gherghe la „Acces Direct”, in perioada in care aceasta s-a retras de pe sticla pentru a aduce pe lume primul ei copil, o fetita. Vaida a avut ani buni, de Revelion, si emisiunea „La hanu’ Mirelei”, format TV care a fost preluat de alte doua vedete, Liviu Varciu si Andrei Stefanescu.

Si Alex Velea a fost concediat de la Antena 1

Sezonul de la “Acces Direct” care incepe azi la Antena 1 este intr-o noua formula de prezentare! Fara Alex Velea in calitate de co-prezentator, relateaza spynews.ro. Conform sursei citata, proiectele muzicale in care e implicat nu i-au mai permis acestuia sa se ocupe si de emisiunea care ruleaza zilnic la Antena 1. Astfel, in viitorul apropiat iubitul Antoniei se va concentra mai mult pe cariera.

coral