Deputatul clujean AUR Alin Coleșa a făcut declarații halucinante în Parlament. Acesta a subliniat că metodele contraceptive reprezintă o educație sexuală denaturată.

Nu a fost singura afirmație controversată a politicianului. El a explicat că inseminarea artificială are scopul de a ascunde politici de tip neo-marxist sub „masca încurajării natalității.”

Deputatul Alianței pentru Unirea Românilor a făcut aceste precizări în cadrul dezbaterilor unei propuneri legistative cu privire la sporirea natalității și inseminarea artificială. Respectiva inițiativă, depusă de PSD, a fost respinsă.

Alin Coleșa a început prin a explica cum se ascunde politica neo-marxistă sub masca încurajării natalității, prin inseminarea artificială: „acest proiect de lege ascunde sub masca încurajării natalităţii o politică de tip neo-marxist, prin care se încearcă promovarea familiei monoparentale total artificiale”.

Deputatul a continuat, explicând cum metodele contraceptive reprezintă o educație sexuală denaturată. Acesta nu uită să adauge și că anticoncepționalele au efecte adverse asupra sănătății.

„Pe de o parte, prin politicile publice, ni se explică gravitatea sarcinilor la tinere necăsătorite pentru a căror vitare (sic!) se finanţează şi promovează agresiv o educaţie sexuală denaturată, punându-se accent pe metodele contraceptive, mai ale pe anticoncepţionale care, în timp, au efecte adverse asupra fertilităţii femeilor” a declarat el.

„Pe de altă parte, se finanţează şi promovează însămânţarea artificială: „pe de o parte, se susțin pe drept, și trebuie să susținem copiii crescuți din familiile monoparentale, ca fiind dezavantajați”, a precizat politicianul.

Acesta apreciază că accest lucru ar dăuna copiilor proveniți din familiile tradiționale: „pe de altă parte, se finanţează şi promovează familiile monoparentale pur artificiale, iar familiile tradiţionale cu mulţi copii rămân sub o continuă presiune de tip financiar-social şi educaţional.”

Concluzia este una clară: „Deci, acest proiect de lege creează probleme false, promovează o natalitate de tip neomarxist şi promovează familia monoparentală născută din faşă monoparentală.”

coral