Fosta zana a surprizelor a facut declaratii despre povestea de dragoste pe care o traieste in prezent. Vedeta a afirmat ca face o echipa foarte buna alaturi de actualul ei iubit.

„Sunt o femeie cu experienta de viata, sunt trecuta prin multe… Nu vreau sa mai depind de un om si nici nu cred ca am facut-o vreodata. Am fost un om pe picioarele mele chiar daca dragostea ne transforma si ne face uneori sa pierdem calea pe care am gandit-o, insa acum am 44 de ani, nu mai sunt un copil. Iubesc asumat din toate punctele de vedere si cred ca facem o echipa buna eu si Adrian, partenerul meu de viata”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars.

Andreea Marin, in varsta de 44 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din Romania. Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o ani de zile la Televiziunea Nationala s-a bucurat de un imens succes la public. In plan personal, Andreea Marin formeaza un cuplu, in prezent, cu Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia. Andreea Marin este mama unei fete, Violeta, din casnicia pe care a avut-o cu celebrul artist Stefan Banica Junior.

 

coral