Polițiștii de la Serviciul Rutier Cluj i-au suspendat lui Pop Cosmin aka Șarpele Nebun permisul de conducere pentru viteză. Întâmplarea a avut loc săptămâna trecută în Jucu, presupusul proxenet dejean fiind surprins la volanul unui Porsche, circulând cu 118 km/h. Echipajul i-a suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile, dat fiind viteza mare în raport cu limita în localitate (50 km/h), fiind amendat cu 1.300 de lei, arată Ziar de Cluj.

„În noaptea de 3/4 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj – Biroul Drumuri Naționale și Europene au depistat un conducător auto în timp ce se deplasa pe DN 1 C, în interiorul localității Jucu, rulând cu o viteză de 118 km/h. 

Ca urmare a depășirii limitei de viteză maximă admisă cu peste 50  km/h, față de acesta a fost luată măsura sancționării contravenționale în conformitate cu OUG 195/2002R, cu amendă în valoare de 1.305 lei. 

Totodată, a fost aplicată măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile”, arată cei de la IPJ Cluj.

Cosmin Pop a contestat măsura la Judecătoria Gherla pentru a putea circula până la o sentință definitivă. 

Cosmin Pop este anchetat pentru proxenetism, alături de  Pop Codin (COCO), Vlașin Tudor, Jula Lucian, Călin Man și Vlad Alexandru Rotar.

coral