În ultima perioadă nouă șefi de birou din cadrul administrației Spitalului Județean de Urgențe Cluj și-au dat demisia pe fondul neînțelegerilor cu conducerea unității medicale. Ultimul dintre demisionari este Călin Câmpian, șeful serviciului administrativ.

Înaintea lui au demisionat Muresan Paul- SEF Serviciu APARATURA MEDICALA SI MENTENANTA, Santa Camelia- Șef Serviciu Achiziții Publice, Crisan Estera-Șef Serviciu Achiziții Publice, Pop Adrian, Calinescu Luca-sef Birou Transport, Oana Croitoru- Șef serviciu Managementul calității, Flavia Topan – șef Biroului de comunicare și Teodora Coman-sef Biroului de Salarizare .

Oamenii spun că au renunțat la locurile de muncă pe fondul unor neînțelegeri cu conducerea spitalului. ”Am făcut patru propuneri pentru rezolvarea lipsei de personal, dar niciuna nu s-a luat în considerare”, spune unul dintre demisionari, potrivit Gazeta de Cluj.

”Sunt amenințat în mod repetat cu comisia de disciplină și cu procesele penale, Claudia Gherman (managerul spitalului, n.red.) folosește funcția pentru a mă intimida și amenința. Începând cu data de 12.10.2022, ziua când a avut loc cercetarea mea disciplinară, a transmis mai multor persoane să ia legătura cu șeful bicroului Administrativ pentru rezolvarea anumitor probleme pentru că eu sunt retrogradat cu toate că eu încă nu am primit o dicizie care să confirme acest fapt până în acest moment”, arată un alt demisionar într-o sesizare adresată conducerii spitalului.

coral