Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Chiar dacă este o femeie împlinită din punct de vedere profesional, vedeta de la Kanal D nu poate spune că a avut același noroc și în dragoste. Realizatoarea emisiunii „40 de întrebări” a recunoscut că a suferit foarte mult din cauza unei relații din trecut, dar acum se poate declara o femeie fericită. Recent, moderatoarea a făcut dezvăluiri din viața sa amoroasă.

Denise Rifai, dezvăluiri din viața amoroasă

Denise Rifai, în vârstă de 36 de ani, a fost invitată, de curând, în podcast-ul lui Damian Drăghici, unde a oferit detalii nemiștiute din viața sa amoroasă.

Vedeta de la Kanal D a fost întrebată, la un moment dat, dacă există un bărbat în viața sa. Prezentatoarea TV nu a stat prea mult pe gânduri și a mărturisit că are un iubit.

Chiar dacă a preferat să nu dezvăluie numele bărbatului care o face fericită, Denise Rifai a decis să fie sinceră și să vorbească despre sentimentele sale.

„Există, normal, un bărbat în viața mea. Trebuie să existe. (…) Iubesc.”, a mărturisit jurnalista Denise Rifai.

Denise Rifai

Denise Rifai a suferit din dragoste. Confesiunea făcută de realizatoarea emisiunii „40 de întrebări”

Vedeta de la Kanal D a părut extrem de relaxată și deschisă în podcast-ul lui Damian Drăghici. Aceasta a recunoscut că în trecut a suferit mult din dragoste, dar preferă să privească partea plină a paharului.

Jurnalista a ținut să le multțumească tuturor celor care au trecut prin viața ei, fiindcă datorită lor a devenit omul care este astăzi.

„Am învățat foarte mult din relații. Le mulțumesc tuturor celor care au trecut prin viața mea, eu sunt ce sunt acum și datorită lor. Există un el pe care eu l-am iubit foarte mult”, a precizat îndrăgita prezentatoare.

Cum arată bărbatul perfect pentru Denise Rifai

În cadrul aceluiași interviu, vedeta a descris și cum arată bărbatul perfect pentru ea. Astfel, prezentatoarea a mărturisit că își dorește un partener inteligent, care să-i ofere acel sentiment de siguranță de care are mare nevoie.

„Bărbatul din viața mea, ca să poată să fie bărbatul din viața mea, trebuie să-mi dea siguranță. Trebuie să mă simt în siguranță lângă el. Trebuie să fie foarte inteligent. Să aibă răspunsuri unde ale mele nu mai există.”, a spus jurnalista.

Denise Rifai a câștigat foarte multă notorietate odată cu difuzarea emisiunii „40 de întrebări”. Vedeta a lucrat multă vreme la Realitatea TV. În 2020, aceasta și-a dat demisia și a ajuns în echipa Kanal D, care i-a propus acest proiect internațional de succes. coral