News Flash:

Deputat Cornel Itu, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Varstnice: Datoria noastra este de a proteja aceasta categorie cu cea mai mare responsabilitate si de a găsi mai multe soluţii concrete pentru ameliorarea condiţiilor de viaţă

1 Octombrie 2019
1076 Vizualizari | 0 Comentarii
Cornel Itu

Cu ocazia Zilei Internațională a Persoanelor Vârstnice, deputatul Cornel Itu a dorit să transmită prin intermediul Dej24.ro multă sănătate şi împliniri tuturor vârstnicilor dejeni.

„Astazi, 1 octombrie, sarbatorim Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice. Prin intermediul autoritatilor competente, in Romania persoanelor varstnice le este asigurata protecţia socială, prin asigurări sociale şi asistenţă socială, şi susţinerea participării   persoanelor vârstnice în societate şi în forţa de muncă. Datoria noastra este de a proteja aceasta categorie cu cea mai mare responsabilitate si de a găsi mai multe soluţii concrete pentru ameliorarea condiţiilor de viaţă ale persoanelor vârstnice, prin prelungirea perioadei de viaţă activă. De ziua seniorilor, vă urez multă sănătate, o viaţă mai bună şi bucurii alaturi de cei dragi!”, transmite primarul deputatul Corenl Itu.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cornel itu mesaj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1830 (s) | 33 queries | Mysql time :0.074999 (s)