Nou deputat de Cluj, Alin Coleșa, din partea partidului AUR,  atenționează asupra riscului vaccinării obligatorii. Coleșa: „Vaccinarea obligatorie – o măsură specifică regimurilor totalitare, naziste”

„Vaccinarea obligatorie – o măsură specifică regimurilor totalitare, naziste” – consideră deputatul AUR Cluj, Alin Coleșa. Potrivit acestuia, chiar dacă pandemia trece, „interesele obscure” rămân. Deputatul Alianței pentru Unirea Românilor de Cluj semnalează că vaccinarea anuală va fi declarată drept „necesară”.

„Pandemia trece (probabil de la sine), însă interesele obscure se întețesc:

Faza doi – vaccinarea cvasi-obligatorie.

Depinde de noi, de curajul nostru, dacă aceste obiective obscure vor fi atinse.

Președintele Johannis decretat practic încetarea pandemiei fără ca valorile propriilor criterii de măsurarea a pandemiei să-l îndreptățească la acest lucru.

Discriminările și condiționările legate de vaccinare sunt și vor fi transpuse în legi. Deocamdată avem discriminare la evenimente culturale – HG 531/10.05.2021.

În SUA, a început, joi, vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani, după ce vaccinul Pfizer/BioNTech a fost autorizat și pentru această categorie de vârstă.

Vaccinarea copiilor este, evident, și în vizorul autorităților.

Va fi declarată ca „necesară” o vaccinare anuală”, notează deputatul AUR Cluj Alin Coleșa. 

În cadrul unei intervenții parlamentare, Coleșa a adăugat:

„Suntem împotriva oricărei forme de discriminare. Nu suntem împotriva vaccinării ca principiu medical. 

Dar suntem împotriva oricărei modalități de obligativitate a vaccinării, a oricărei condiționări a libertăților fundamentale de acest act”, a declarat Coleșa. 

„Este obligativitatea vaccinării un scop nobil, pentru îndeplinirea căruia ar trebui să acceptăm forme foarte grave de discriminare a celor nevaccinați?

Forme care să cuprindă excluderea lor din activități sociale, limitarea dreptului lor de a călători, de a profesa, excluderea copiilor nevaccinați din școli, amendarea părinților acestor copii, decăderea din drepturile părintești a acestor oameni și chiar eliminarea fizică sau mediatică a lor?”, a adăugat deputatul AUR Cluj Alin Coleșa. 

  coral