Investițiile primarului Emil Boc și-au găsit un aspru critic în persoana deputatului PSD Horia Nasra. De această dată, două chioșcuri amplasate în Piața Unirii din Cluj sunt motivul nemulțumirilor acestuia.

„În urmă cu trei ani îi atrăgeam atenția dlui. primar Emil Boc asupra faptului că a investit 65.000 de euro în două chioșcuri de lux, amplasate în Piața Unirii, o investiție stupidă, fără logică.

Boc s-a încăpățânat să cheltuiască pentru două chioșcuri de 10 metri pătrați, 65.000 de euro un cost de Coasta de Azur, nu de România. Din păcate, unul dintre respectivele chioșcuri este și astăzi gol, transformat într-un coteț de lux pentru porumbeii din Piața Unirii.

Îi solicit lui Emil Boc să ne prezinte câți bani a încasat municipalitatea în cei trei ani de când au fost inaugurate chioșcurile de lux din centrul Clujului și în cazul în care, în viitor, chioșcurile vor fi tot libere, să fie oferite în mod gratuit Operei Naționale Române Cluj-Napoca și Teatrului Național Cluj-Napoca pentru răspândirea de materiale informative cu privire la spectacolele de teatru și de operă din Cluj-Napoca” a declarat deputatul Horia Nasra.

coral