Un nou format internațional de retail, cu o suprafață de 250 mp, unde design-ul modern se armonizează cu ultimele tendințe în materie de sport a fost inaugurat în Iulius Mall Cluj. Sport Time Balkans, distribuitorul Nike în Romania, a dat un refresh magazinului Nike din Iulius Mall Cluj, unde poți să descoperi cele mai noi colecții de alergare și antrenament fitness, baschet, precum și ultimele piese Nike Sportswear pentru timpul liber.

Aflat la etajul 1 din Iulius Mall Cluj, magazinul Nike te așteaptă într-un nou format, aliniat ultimelor tendințe din retail. Suprafața de 250 mp este împărțită în zone dedicate pentru activități și hobby-uri, astfel că sesiunile de shopping devin o adevărată experiență pentru iubitorii de sport. „Deși ne aflăm într-un context dificil, continuăm implementarea planurilor noastre de extindere. Îmi face plăcere să anunț deschiderea magazinului Nike din Iulius Mall Cluj, la doar trei zile de la inaugurarea magazinului nostru din Iulius Town Timișoara. Magazinul Nike își așteaptă clienții cu un design nou, modern, dinamic și cu ultimele colecții ale brandului”, afirmă Gabriel Maranca, Director General Sport Time Trade România & Bulgaria.

Nike propune accesorii și echipamente sportive potrivite pentru diferite sporturi și activități indoor și outdoor, dar și articole de lifestyle. Iar în perioada următoare, clienții vor beneficia de diverse oferte la colecțiile și produsele Nike.

DESPRE GRUPUL SPORT TIME

Sport Time Balkans este partenerul și distribuitorul exclusiv Nike din anul 2014, pentru 6 teritorii din regiunea Balcanilor și deține acorduri comerciale pentru încă două țări. Începând cu 1 iunie 2020, compania a preluat distribuția exclusivă a brandului Nike pentru România și Bulgaria. În prezent, compania operează numeroase magazine Nike și va continua să deschidă în viitorul apropiat noi locații și să lanseze noi concepte inovatoare de retail în întreaga regiune. Sport Time Balkans este permanent dedicat promovării sportului și unui stil de viață sănătos, oferind în același timp produse și servicii premium către milioane de clienți din toată regiunea Balcanilor.

DESPRE NIKE

NIKE, Inc., cu sediul în Beaverton – Oregon, este lider internațional în design, producție și distribuție de încălțăminte, îmbrăcăminte, echipamente și accesorii sportive autentice pentru o largă varietate de activități sportive. Printre brandurile deținute de NIKE, Inc. se numară și Converse, recunoscut pentru colecțiile sale de sneakers, îmbracaminte și accesorii casual. Mai multe noutăți și alte informații financiare sunt disponibile la http://investors.nike.com și http://news.nike.com/ sau la @nike pe Instagram.

 

 

coral