Cupa Mondiala de Handbal Masculin desfasurata anul trecut in Germania a inregistrat audiente record, contribuind la marirea popularitatii acestui joc sportiv. Handbalul a fost intotdeauna un sport popular in tara noastra si in lume, iar ofertele de pariuri online includ absolut toate evenimentele importante din acest sport. Cu toate acestea, in urma spectacolului oferit de cele mai recente competitii internationale, tot mai multi pariori sunt interesati de optiunile disponibile pentru handbal si de cotele din aceasta categorie.

Fie ca este prima data cand analizezi ofertele, fie ca ai deja experienta in parierea pe fotbal, snooker, sporturi cu motor sau box, handbalul este o aditie excelenta la portofoliul tau de parior. Este un sport unic care combina elemente spectaculoase intr-un sport rapid si plin de adrenalina. Tocmai de aceea, mai jos vei descoperi cateva dintre cele mai populare strategii si optiuni din ofertele de pariuri online pe handbal.

Pariurile de tip Peste/Sub

Handbalul este un sport deosebit de rapid, cu contraatacuri fulgeratoare si posibile rasturnari de situatie in fiecare minut. Tocmai de aceea, optiunea de tip “over/under” este printre cele mai bune pentru inceput.

Structura optiunii de tip “peste/sub” din ofertele pe handbal este deosebit de simpla, motiv pentru care este aleasa de majoritatea incepatorilor. Inainte de inceperea partidei, casa de pariuri va propune un punctaj fix pentru aceasta optiune. Tot ce trebuie sa faci este sa anticipezi daca numarul de goluri va fi mai mare sau mai mic decat cel stabilit de casa de pariuri.

Pentru a putea alege inspirat, va fi necesar sa analizezi evolutiile si forma ambelor echipe implicate in confruntare. Descopera care dintre echipe are o aparare mai buna, care are un atac mai puternic si cum s-au desfasurat ultimele partide in care aceste echipe au fost implicate.

Daca ambele formatii sunt puternice, atunci te-ai putea astepta la un meci cu foarte multe goluri. Cu toate acestea, daca este prima mansa a calificarii sau daca este printre primele meciuri din grupele unei competitii importante, ambele echipe ar putea aborda o atitudine precauta. Astfel, va trebui sa “cantaresti” toate detaliile inainte sa iei o decizie.

Favoritii sau “echipa mai mica”?

Similar tenisului, handbalul este, de multe ori, un joc al favoritilor. Astfel, viteza de joc si forta unui grup bine sudat vor face ca orice accidentare sau tensiune de la echipa sa se observe foarte mult pe teren. Tocmai de aceea, pariurile pe invingator sunt o optiune foarte populara in ofertele de pariuri online pe handbal. Atunci cand stii ca o formatie este in varf de forma, iar cealalta are cativa jucatori accidentati sau o alta problema, siguranta unui pariu pe invingator va creste.

Echilibrarea sanselor

Din moment ce handbalul este adesea un sport al favoritilor, disputele dezechilibrate nu aduc o satisfactie deosebita pariorilor. Din acest motiv, casele de pariuri online pun la dispozitie optiuni de tip “spread” sau “handicap”. Evident, niciun meci nu este decis pana in momentul in care se aude ultimul fluier. Astfel, au existat destule intoarceri incredibile de situatie, iar favoritii au fost invinsi sau chiar eliminati din competitie de echipa considerata mai slaba.

Pentru a nu fi nevoit sa pariezi pe “surprize”, casa de pariuri online ofera optiunea de tip “handicap”, optiune ce implica o anumita diferenta de puncte intre echipe la finalul partidei. Astfel, daca echipa favorita inca are sanse mari de a castiga, dar anticipezi ca meciul va fi strans, poti opta pentru acest tip de pariu.

Pe langa aceste optiuni populare pe care le vei descoperi in oferta de pariuri online a Get'sBet, vei avea la dispozitie si sistemul de pariere live. Profita de fiecare faza de poarta si foloseste-te de fiecare eliminare de 2 minute pentru a-ti perfectiona strategia pe handbal! coral