O afacere la inceput de drum este greu de gestionat atunci cand vorbim de o piata supraaglomerata ghidata de reguli si norme greu de atins. Microintreprinderile si intreprinderile mici sunt poate cele mai asuprite cand vine vorba de posibilitatile pe care le au in ceea ce priveste incasarea si gestionarea veniturilor. In calitate de prima platforma fintech din Romania, Omnicredit vie cu solutii foarte avantajoase pentru toate problemele cu care acestea se confrunta.

De ce sa alegi Omnicredit?

Specialistii nostri lucreaza de peste 15 ani in domeniul economic si financiar, timp in care au putut analiza cele mai frecvente probleme cu care companiile se confrunta in parcursul lor. De aici si dorinta de a consolida cateva solutii care sa vina in rezolvarea lor si asa a luat nastere noua noastra nisa de activitate. Stim ca intreprinderile mici sunt cele care sustin in cea mai mare parte o economie si tocmai din acest motiv ne dorim sa ne pozitionam ca un real ajutor in vederea depasirii celor mai mari si complexe piedici cu care se confrunta.

Acestea sunt principalele, dar nu singurele, motive pentru care sa alegi platforma de finantare Omnicredit. Da o sansa acestor servicii, pune-le in aplicare si vei putea observa imbunatatiri semnificative la buget inca din prima luna.

Ce optiuni exista in oferta se servicii Omnicredit?

Experienta dobandita ne-a demonstrat faptul ca pe piata exista nenumarate probleme cu care o firma mica se poate confrunta. Tocmai de aceea am concretizat trei mari categorii de forme de finantare la care sa poti apela in functie de stadiul, dimensiunea sau pozitia afacerii tale si sa obtii rezultatele pe care ti le doresti.

Daca emiti facturi in schimbul serviciilor sau produselor pe care le oferi, atunci factoringul este fara doar si poate solutia salvatoare pentru bugetul general. Stim ca perioadele de scadenta de 30, 60 sau chiar 90 de zile reprezinta un adevarat cosmar si de aceea vrem sa le eliminam complet din calculele tale de gestionare a veniturilor si cheltuielilor. Mai exact, ne angajam sa cumparam toate facturile in curs, urmand sa trimitem o notificare clientilor tai, cu privire la faptul ca, la expirarea termenului scadent, plata o vor face direct in contul nostru. Dincolo de sumele puse in joc, noi iti oferim mai mult timp. Timp pe care nu il vei mai pierde in asteptarea unei anumite zile, ci il vei putea folosi in dezvoltarea cat mai larga a firmei.

Aceeasi poveste neplacuta a perioadelor de scadenta mult prea lungi se repeta si in cazul intreprinderilor care functioneaza in baza unor bilete de ordin si CEC-uri. Solutia in acest caz se numeste Scontare si functioneaza pe baza aceluiasi sistem. Realizam un ciclu concret de circulare a banilor intre tine, noi si clientii tai, astfel incat sa va puteti bucura de castiguri, fara a mai simti presiunea termenelor limita.

Aceste doua forme de finantare va vor ajuta in principal sa nu mai ramaneti in urma cu nicio plata din cauza incasarilor intarziate. Ba mai mult, nu reprezinta o forma de indatorare datorita faptului ca banii circula constant intre cele trei parti, totul in schimbul unui comision aproape insesizabil.

Micro-creditarea este cel de-al treilea serviciu pe care ti-l oferim si consta in posibilitatea de a obtine imprumuturi cuprinse intre 500 si 250.000 de lei, pentru o perioada de pana la 12 luni. Banii ii vei putea utiliza in orice scop, de la anumite plati, la cele mai indraznete planuri de investitii, fara restrictii, astfel incat sa iti poti duce afacerea in punctul in care ai vizualizat-o atunci cand ai pornit pe acest drum. coral