Un compus cheie care se gaseste in
usturoi este de 100 de ori mai puternic decat doua
antibiotice populare folosite impotriva
toxinfectiei alimentare, au aflat oamenii de stiinta, potrivit Daily Mail.
Testele au descoperit ca substanta care se gaseste in usturoi,
diallyl sulphide, este mai eficienta in lupta impotriva toxinfectiilor alimentare decat antibiotice precum
eritromicina sau
ciprofloxacin.
De fapt, nu numai ca este mai puternic, dar actioneaza si intr-un timp mai scurt.
Citeste si:
Intrebuintari INCREDIBILE! Uite ce poate face USTUROIUL Doctorul Michael Konkel, de la Washington State University, a subliniat ca descoperirea are potentialul de a elimina partial bacteriile care cauzeaza infectii.
Bacteriile din clasa Campylobacter sunt cele mai comune cauze pentru toxinfectiile alimentare din intreaga lume.
Citeste si:
Cea mai rapida metoda de a prepara mujdeiul, inventata la Cluj. Ce fac acesti tineri cu un BMW
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Comentarii (0)