Un polițist din Otopeni a fost găsit mort, joi, de către colegii săi, în condiții neelucidate.

Bărbatul a fost descoperit într-un autoturism în jurul orei 11:50, pe DJ 100, în zona bălții Tunari, cu o plagă împușcată la nivelul capului.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov și criminaliști.

Tânărul, agent șef adjunct în cadrul Poliției Otopeni, a ieșit miercuri seară din tură, însă nu a predat și pistolul din dotare. Câteva ore mai târziu, din întâmplare, trupul lui a fost observat de un trecător. Procurorii cred că, cel mai probabil, agentul și-a pus capăt zilelor. Ei investighează cauzele care ar fi dus la acest gest extrem. Polițistul era cercetat penal pentru luare de mită și se afla la dispoziția superiorilor. Bărbatul era căsătorit și avea un copil. Fusese evaluat psihologic în februarie 2019 și trecuse testul. 

”Polițistul a fost încadrat din sursă externă în luna octombrie a anului 2006, în funcția de agent, inițial, la Poliția Orașului Pantelimon. Din punct de vedere psihologic, polițistul a fost evaluat la data de 14 februarie 2019.” – se mai arată în comunicat.

coral