Pentru o scurtă perioadă, Oana Roman și Marius Elisei au decis să se separe, dar Sărbătorilor și dragostea pentru fetița pe care o au i-au adus din nou împreună. Acum, soțul vedetei a dat cărțile pe față și a vorbit deschis despre împăcarea cu vedeta.

Oana Roman a anunțat înainte de Sărbători, pe contul său de Instagram, că a decis să se separe, cel puțin pentru o perioadă, de Marius Elisei. Cu toate acestea, cei doi au petrecut Crăciunul și Revelionul împreună, dorindu-și ca micuța Isabela să nu simtă tensiunile dintre ei. Acum, Marius Elisei a spus tot adevărul despre împăcarea cu Oana Roman. În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, dar și la Antena Stars, acesta a mărturisit că deși lucrurile nu au intrat încă pe făgaș normal, el și Oana Roman se înțeleg mai bine și speră ca în viitor să-și rezolve toate problemele.

”Mai avem până la 100%. Mai este până ajung la cheia inimii. Nici părinţii mei şi nici ai ei nu au spus nimic. Nu este cazul la noi să intervină părinţii” a spus Marius Elisei, la Antena 1.

„Suntem ok şi eu zic că mergem pe un drum care duce în direcţia bună acum. Da, normal (n.r. că a ajutat despărţirea). Ne-am gândit fiecare ce avem de făcut şi pe ce drum vrem să mergem. Încercăm amândoi separat, dar şi împreună, să facem eforturi astfel încât lucrurile să evolueze astfel încât să fim o familie”, a mai completat Marius Elisei, la Antena Stars.

Fetița Oanei Roman, în spital cu probleme de sănătate

Deși Sărbătorile ar trebui să fie un prilej de bucurie pentru toată lumea, Oana Roman a avut ceva probleme cu fetița ei, Isabela și a trebuit ca cea mică să ajungă la spital, pentru a primi îngrijiri de specialitate din partea medicilor. Din fericire, totul s-a terminat cu bine și atât ea, cât și Marius Elisei, s-au liniștit din acest punct de vedere.

coral