Monica Barladeanu este una dintre cele mai apreciate actrite de la noi, insa putini sunt cei care stiu care a fost de fapt primul ei job si cum a ajuns sa castige primii bani la varsta de 16 ani. Vedeta a scos la iveala amanunte mai putin stiute din adolescenta ei.

„Familia mea avea o situatie foarte precara financiar. Tatal meu murise, mama era educatoare. Iti iei banii pe vara si intr-o luna s-au dus ca ai trei copii. Cand am ajuns la o varsta la care am simtit ca se poate conta pe mine, 16, exact in vara din a 10-a, am vrut foarte tare sa contribui si sa imbunatatesc cumva situatia noastra. Si atunci m-am angajat ospatarita la o terasa. Lucram 24 cu 48, tu stii ce inseamna asta? Astazi nici nu pot sa imi imaginez, desi fratele meu mai mare e pompier si lucreaza pe programul asta. Cand esti ospatar esti in picioare tot timpul. Dar vezi, asta spun… atunci corpul meu ducea toate abuzurile astea. Nopti nedormite si mi-a placut foarte tare, tin minte prima senzatie pe care am avut-o in momentul in care am castigat primii bani si primii bani erau din bacsis, nu era salariu. Cand a ajuns la salariu si s-a uitat in buletinul meu, iti dai seama, eram totusi un minor, dar erau anii 90″, a spus Monica Barladeanu, potrivit Antena Stars. 

Monica Barladeanu e absolventa de Drept, dar a luat de ani buni ”microbul” actoriei. Frumoasa bruneta ne-a povestit recent, cum a ajuns in distributia comediei ”Faci sau taci”, dar si in serialul ”Vlad”, difuzat la PRO TV. ”In prima faza, cand am inceput sa joc in diverse productii, mi-am dorit foarte mult un rol un avocat. Asta si pentru ca am facut Dreptul. Iar in momentul in care a venit rolul de procuror din «Faci sau taci» am zis: «Perfect, mi se satisface aceasta doleanta!». Asa ca am spus da. Apoi mi-am dat seama ca e o comedie spumoasa”, a declarat, pentru Libertatea, Monica Barladeanu. 

coral