Ea este Loredana Lorens, o tanara de 26 de ani, care iubeste si este iubita. De multi barbati din lumea buna a Bucurestiului! Frumoasa blondina, care le-ar face geloase pe multe domnisoare din showbiz cu formele sale apetisante s-a nascut, de fapt, barbat!

"Sunt amanta de demintari de cativa ani, pt ca sunt frumoasa si puternica! Eu fiind o femeie mai speciala, m-a hotarat sa fac o sedinta fota mai speciala, dupa cum vedeti ne aflam in fata casei poporului asa ca sa vedem ce urmeaza.", a declarat Loredana, la Acces Direct.

Si ce sa vezi, nici nu a inceput bine sedinta foto, ca Loredana a fost nevoita sa se opreasca. Motivul? Un cuplu de motociclisti a venit sa faca poze cu ea. Loredana a fost extrem de incantata. Mai ales ca ei nu au fost singurii care o priveau. La fel faceau toti trecatorii. Mai mai sa-si suceasca gatul uitandu-se dupa ea. Altii barbati din masina chiar o claxonau, cand o vedeau in toata splendoarea ei! Nici nu e de mirare ca are atatea… fani!

"Am avut foarte multi iubiti, amj avut iubiti chiar si din lumea politica, din lumea fotbalului, cantareti, persoane publice. Da sunt o femei curtata. Nu pot sa zic ca am avut o relatie serioasa, am fost mai multa amanta, asta pt ca am decis eu, nu am vrut sa am o relatie, pt m-am axat mai mult pe cariera. Am un singur amant din politica, e in Guvern. Cel mai mare secret al meu este ca am fost barbat, sunt transexuala.", a mai spus Loredana.

coral