Echipa ”Razboinicilor” a avut parte de o surpriza de proportii in miez de noapte, chiar in momentele in care incercau sa se odihneasca dupa incp o zi istovitoare. Au fost vizitati de un musafir nepoftit, un sarpe ”curios” plimbandu-se pe perete, chiar deasupra capetelor lor.

Concurentii, inveliti cu paturile, nu au observat nimic, din fericire, altfel cu siguranta s-ar fi panicat si ar fi parasit asternuturile. ”Survivor Romania” nu se dezminte, de altfel, iar telespectatorii au putut observa acest ”detaliu” infricosator, incercand sa isi imagineze cum ar fi reactionat daca s-ar fi aflat in locul ”Razboinicilor”.

Aventura ”Survivor Romania”, de altfel, este o adevarata provocare, concurentii fiind nevoiti sa faca fata unor greutati pe care nu le-ar fi anticipat inainte de emisiune. Cristina Siscanu, spre exemplu, eliminata din concurstrend, a recunoscut ca i-a fost foarte greu si ca a ramas cu un gust ”dulce-picant-amar”. Dar experienta, din punctul ei de vedere, a fost memorabila, iar ”puterea de adaptare a organismului uman” a impresionat-o.

”Am ramas cu un gust dulce-picant-amar! Dulce… pentru ca a fost o experienta unica, memorabila prin prisma comuniunii cu natura. Acum nu mai am nicio frica legata de insecte, de rozatoare sau alte vietati, nu m-ar mai incomoda ploaia daca m-ar uda… este incredibila puterea de adaptare a organismului uman! Acea imagine pe care o vedeam in fiecare dimineata de pe podeaua de scandura pe care dormeam… este divina. Stiu ca o voi pastra in memorie toata viata: palmierul cu nuci de cocos si Marea Caraibilor. Am cunoscut oameni minunati pe care i-am indragit si ii voi purta in suflet. Picant… pentru ca am avut parte de momente cu nivel maxim de adrenalina. Neprevazutul, misterul, surpriza fiecarei clipe mi-au dat batai de inima puternice! Amar… pentru ca am cunoscut si oameni care au vrut sa ma injunghie pe la spate, dar am plecat la timp”, a declarat Cristina Siscanu.

coral