Noi dezvaluiri in cazul mortii lui Razvan Ciobanu. Ospatarul care l-a vazut ultima data pe designer a povestit ce s-a intamplat, de fapt, la restaurantul din Constanta. Mai mult, femeia a dezvaluit ca acesta era agitat si a rugat-o sa-i cheme un taxi.

„Nu mai stiu ora exacta cand a venit, 9 – 10 seara, dar nu mai stiu. Nu a comandat, nici nu a stat la masa. Se plimba pe acolo initial, eu am crezut ca doar se plimba. La un moment dat a venit la mine si mi-a zis sa-i fac comanda la taxi, i-am facut si a plecat. A fost pe la piscina, s-a dus printr-o parte, dupa aia s-a intors. A urcat si l-a intrebat pana la urma pe un coleg pe unde e iesirea. El avea telefonul in mana, m-a rugat sa-i fac de pe telefonul lui comanda la taxi, dar nu a mers”, a declarat ospatarul pentru Antena Stars.

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident teribil de masina

Pe numele primit la nastere Mihaita-Razvan Ciobanu, designerul a murit fulgerator in urma unui accident infiorator, petrecut in dimineata de 29 aprilie, a doua zi de Paste. Tragedia s-a produs la intrarea in localitatea Sacele dinspre Navodari, judetul Constanta.

Dupa orasul Navodari, creatorul de moda ar fi parasit drumul judetean, arata primele date ale anchetei. Masina de teren si-a continuat drumul pe camp 850 de metri, a traversat o alee asfaltata, apoi a intrat inca 150 de metri intr-o zona cu arbusti. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori si a smuls din radacini cativa copaci, iar, in final, autoturismul s-a oprit pe roti, izbindu-se frontal de un copac.

coral