Gheorghe Dinca a marturisit anchetatorilor in timpul noptii ca, dupa ce a abuzat-o pe Luiza timp de trei luni, a ucis-o si a aruncat trupul in Dunare.

Surse din ancheta crimelor din Caracal au dezvaluit ce au reusit anchetatorii sa afle de la criminalul din Caracal in timpul audierilor din noaptea de duminica spre luni, 29 iulie.

Gheorghe Dinca a declarat la interogatoriu cum a ucis-o pe Luiza Melencu, adolescenta din satul doljean Radomir disparuta pe 14 aprilie 2019. Criminalul ar fi spus ca a rapit-o la ocazie, a violat-o timp de trei luni, apoi a ucis-o si i-a aruncat cadavrul in Dunare. Potrivit surselor din ancheta, Dinca ar fi declarat ca a luat decizia s-o ucida pe Luzia la jumatatea lunii iulie, dupa ce-ar fi aflat ca dosarul disparitiei fetei a fost preluat de DIICOT.

Oamenii legii au descoperit in curtea casei lui Dinca din Caracal probe ADN despre care banuiesc ca sunt ale altei victime, putand fi ale Luizei, urmand ca testele sa lamureasca acest aspect.

Ce a transmis Luiza Melencu pe Facebook cu ceva timp inainte sa dispara

Luiza Mihaela Melencu sau Lulu, asa cum ii spuneau apropiatii nu s-a mai intors acasa de pe 14 aprilie cand a plecat sa scoata bani de la bancomat din Caracal. Cand s-a intors, fata de 19 ani a luat o masina de ocazie si a fost ultima data cand a fost vazuta. Cu ceva timp inainte sa fie rapita, tanara a scris pe pagina ei de Facebook  urmatorul mesaj: “In viata, trebuie sa ai mai mult decat arati si sa spui mai putin decat stii

coral