Controversata senatoare Diana Șoșoacă anunță un nou protest față de regulile și măsurile impuse de cei care ne conduc în prezent. Astfel, ea îi cheamă pe români în număr cât mai mare și chiar îi îndeamnă să sfideze legea. Senatoare consideră că prin toate aceste restricții se urmărește anularea drepturilor, pas cu pas.

Diana Șoșoacă este unul dintre cele mai controversate personaje ale momentului. Fosta senatoare AUR este veșnic nemulțumită de țara în care trăiește și de oamenii care o conduc. Mai mult, ea este nemulțumită de regulile pe care trebuie să le respecte în această perioadă critică, provocată de pandemie. În acest context, avocata senatoare este pregătită pentru un nou protest și îi îndeamnă pe români să participe alături de ea.

Diana Șoșoacă anunță un nou protest

Diana Șoșoacă a devenit cunoscută pentru ieșirile sale din spațiul public, reacțiile extrem de agresive și pentru faptul că este foarte vocală. De-a lungul timpului, ea a organizat mai multe proteste la care a reușit să adune un număr mare de oameni și nu ezită să iasă în evidență ori de câte ori are ocazia. La ultima sa apariție în stradă susține că au venit în jur de 15.000 de români, la fel de nemulțumiți ca fosta senatoare AUR.

Șoșoacă pregătește acum un alt protest, pentru data de 20 martie. Acum, ea este extrem de nemulțumită de faptul că Bucureștiul a intrat din nou în scenariul roșu din cauza numărului mare de infectări. Astfel, avocatul nu este deloc de acord cu restricțiile impuse în țara noastră din cauza pandemiei și vrea să ia măsuri în acest sens, considerând că ieșitul în stradă îi va aduce victoria.

Senatoarea Șoșoacă instigă la sfidarea legii

Diana Șoșoacă îi încurajează pe oameni să sfideze legea și toate regulie impuse pentru a preveni răspândirea virusului. Și aceasta deoarece ea nu crede în ele și spune că sunt inutile și, prin impunerea lor, statul încalcă drepturile omului.

Șoșoacă susține că introducerea carantinei în mai multe zone din România și impunerea măsurilor din ultima perioadă reprezintă, de fapt, o pregătire pentru Paște când, crede ea, nu vom putea ieși din case și vom trece printr-o situație similară cu cea de anul trecut.

Avocata îndeamnă oamenii să trăiască normal

Astfel, Diana îi sfătuiește pe oameni să iasă din case după ora 23.00 și să continue să trăiască normal, pentru că nimeni nu le poate lua această normalitate și nimeni nu le poate impune când să iasă sau când să stea în case.

„Anularea drepturilor se realizează pas cu pas. Ceea ce se întâmplă acum este pentru pregătirea interdicției de Paști, pentru că atunci lumea se duce în jurul orei 23:00 la biserică. Este un atac asupra Constituției.

Dar eu vă spun: nu am ținut niciodată cont de ele, pentru că nu au nicio bază constituțională, nu au nicio logică și niciun studiu la bază. Noi nu vom sta niciodată în casă și chiar rog poporul român să iasă din casă după ora 22:00”, a precizat senatoarea Diana Șoșoacă, cea care inițiază un nou protest peste aproape două săptămâni. coral