Diana Șoșoacă a făcut scandal la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală după ce zilele trecute a produs un scandal imens la Matei Balș. Senatoarea AUR a încercat să intre în interiorul unității medicale. Paznicii nu au lăsat-o să intre și a izbucnit scandalul.

”Nu aveți voie să mă atingeți. Aveți obligația să mă lași să intru, sunt senator al României. Am voie să stau înăuntru. Unde scrie că e carantină? Nu mă interesează. Deci chiar este abuz în serviciu. Deschideți vă rog să intru acolo. Incultură crasă legislativă. Deci deschideți poarta acum. Pentru mine, nu aveți voie să mă țineți la poartă”, a spus Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, scandal la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală

Diana Șoșoacă a lansat o avalanșă de acuzații la adresa paznicului ce i-a blocat accesul.

”Deci lucrează la pază, dar nu poartă ecuson. Și-a dat o identitate falsă. Și așa e învățat să vorbească? Trebuie lumea să vadă în ce hal trăim în România și cine ne păzește și cine menține ordinea în aceste instituții publice. V-am și arătat legitimația, nu puneți mâna pe ea că nu aveți voie. Eu m-am declinat identitatea”, a spus Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă: „Cer oficial demisia lui Raed Arafat!“

Diana Șoșoacă a cerut oficial vineri, 29 ianuarie, demisia lui Raed Arafat, pe care îl consideră principalul vinovat pentru incendiul de la Institutul „Matei Balș“ din Capitală.

„Este obligatoriu să existe cel puțin o demisie. Aceasta trebuie să fie a lui Raed Arafat. Este al treilea eveniment care se produce și el nu cade! Nu mai spun de Colectiv. Raed Arafat se ocupă de modul în care să abuzeze poporul român. Trebuie numiți alți oameni pentru că cei care au fost până acum nu au rezolvat problemele sistemului medical din Romnia.

Domnul Arafat să pe scaun ca șef DSU, situația este foarte gravă, și el nu face nimic. Avem cinci morți! Cum au ajuns ca oamenii să fie carbonizați?! Se reiterează situația de la Piatra neamț și de la Spitalul Giulești. Nu pot să plătească medicii pentru incompetența altora. Vrem o țară că afară, dar bine ar fi să fie din punct de vedere medical. Suntem oameni cu COVID, plin ide infecții nosocomiale. Nu-i omoară COVID! Sistemul sanitar este în colaps!“, a declarat Diana Șoșoacă.

coral