News Flash:

Diana Şoşoacă se prezintă într-o caricatură drept „războinică” pentru „România suverană”

25 Decembrie 2021
413 Vizualizari | 0 Comentarii
Diana Socoaca

Senatoarea independentă Diana Şoşoacă şi-a pus la poza de profil de pe o reţea socială o caricatură cu ea în care scrie ”România suverană”. Tot miercuri, senatoarea a jignit-o în mod repetat pe o colegă din Parlament.

Diana Şoşoacă a avut, miercuri, în plenul Senatului, un nou derapaj de limbaj, ea jignind-o pe liberala Nicoleta Pauliuc şi ameninţându-i pe parlamentari. Aceasta s-a referit la protestul de marţi, arătând că parlamentarii s-au ascuns în Parlament ”ca nişte şobolani”. ”V-aţi pus cu mine, o să vă ia dracu pe toţi! O să vă iau pe rând pe fiecare, până veţi ceda în faţa poporului român”, a afirmat Şoşoacă.

”Daţi-vă demisia! Vai, ce penibilă eşti! Penibilooo! Penibilooo ce eşti! Vezi-ţi de treaba ta, siguranţă naţională! Pune-ţi botniţa aia pe ochi, să nu te mai vezi. Eşti plină de răutate! Toţi se plâng de răutatea ta! Cum îţi baţi joc de ei şi îi înjuri la Comisie. Asta mai ştii? De ce nu spui cum îi înjuri pe oameni la Comisie? Se plâng toţi de tine cum îi înjuri şi îi insulţi pe oameni! Ruşine să îţi fie, că nu sunt slugile tale!”, a comentat Diana Şoşoacă, din sală, în timp ce făcea Live pe pagina de Facebook, la intervenţia de la tribună a senatoarei PNL Nicoleta Pauliuc.

Ulterior, senatoarea a cerut cuvântul de la tribună, lansându-se din nou în atacuri la toţi parlamentarii, de la PSD, PNL şi USR.
”Sunteţi nişte neruşinaţi. Şi voi şi ceilalţi care aţi stat ascunşi în Parlament, exact ca nişte şobolani. PSD, PNL sunteţi aceeaşi mizerie, sunteţi FSN-ul care a ajuns la putere. Este inacceptabil ceea ce faceţi, v-aţi bătut joc! Aveţi respect pentru poporul din ţară. Nu sunt huligani, nu sunt nişte nemernici, sunt poporul român!”, a spus Şoşoacă, referitor la protestul de marţi de la Parlament.

”O groază de analfabeţi funcţionali în Parlamentul României”, a spus senatoarea.

Şoşoacă a cerut un moment de reculegere pentru victimele Revoluţiei române, dar doar parlamentarii AUR s-au ridicat din bănci.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

269604388_10158849443482266_9101116541868553800_n.jpeg
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1519 (s) | 33 queries | Mysql time :0.045441 (s)