Îndrăgita artistă Dida Drăgan a revenit în România, după o perioadă îndelungată petrecută la sora ei care locuiește în Elveția. Interpreta, care s-a confruntat cu mai multe dezamăgiri în plan personal, s-a luptat mai bine de zece ani și cu o maladie nemiloasă. În cele din urmă, Dida Drăgan a învins cancerul și este capabilă să zâmbească din nou.

Dida Drăgan a fost o prezență specială în lumea muzicii din România, cunoscând o perioadă de glorie chiar înainte de Revoluție. Cu toate acestea, în ultima perioadă ea a stat departe de lumina refectoarelor și aceasta deoarece solista a fost grav bolnavă, locuind o bună perioadă de timp în Elveția.

Dida Drăgan a revenit în România

Una dintre celebrele artiste de pe scena anilor ’80, Dida Drăgan, s-a retras din lumina refectoarelor în urmă cu mai mulți ani. Pe atunci, interpreta a primit un diagnostic crunt, cancer, cu care artista s-a luptat timp de 13 ani. Mai mult, ea a suferit și două intervenții chirurgicale, însă a trecut cu bine peste toate aceste încercări grele ale vieții.

„Dida a fost bolnavă multă vreme, a avut o maladie nenorocită, care apare de regulă la femei, și de aceea a preferat să nu mai apară în public. De altfel, ea a și stat în Elveția, acolo unde locuiește și sora sa, și a mers la cei mai buni doctori de acolo să se trateze. Într-un singur an, artista s-a operat de două ori la o clinică privată, a făcut și ședințe de chimioterapie, totul pentru a putea să se vindece! Iar miracolul s-a produs, căci după chinuri îngrozitoare și lupte cu stările de anxietate, cântăreața s-a vindecat și se simte chiar foarte bine”, a dezvăluit o sursă apropiată a vedetei.

Dida Drăgan, o viață greu încercată

În anii ’90, Dida Drăgan a ales să intre în politică, ba chiar s-a apucat și de afaceri. Cu toat acestea, nu a avut același succes ca pe scenă. Astfel, celebra cântăreață s-a confruntat și cu o ciză financiară acută, fapt care o adusese în pragul disperării. În acest sens, Dida Drăgan a fost nevoită să se împrumute la mai multe bănci de-a lungul timpului, împrumuturi pe care cu foarte greu le-a returnat. Din câte se pare, acesta a și fost motivul care a stat la baza declanșării gravelor probleme de sănătate.

Copleșită de datorii, Dida Drăgan ajunsese în pragul sinuciderii. Însă a reușit să o ia de la capăt pentru fiul ei, care provine din relația cu Florin Ochescu, actualmente soțul Silviei Dumitrescu. mai mult, artista s-a pocăit și a luat calea credinței, fapt care se pare că a ajutat-o enorm. Acum, la 75 de ani, după coșmarul pe care l-a trăit din cauza teribilei boli, artista este capabilă să zâmbească din nou.

Mai mult, Dida Drăgan a revenit în România, fiind surprinsă zilele trecute în timp ce părăsea locuința din capitală. Artista nu era singură, ci însoțită de șoferul său personal, și a optat pentru o ţinută de zi simplă și lejeră.

  coral