Elena și Benone Sinulescu nu au putut avea copii în decursul a 40 de ani de căsnicie. Cântărețul a mărturisit în urmă cu ceva vreme din ce cauză nu au putut face.

În urmă cu mai mulți ani, Benone Sinulescu a mărturisit că soția lui nu a putut duce la bun sfârșit sarcinile din cauza unor probleme de sănătate. „Nu avem copii, ea a pierdut câteva sarcini”, a declarat celebrul artist.

Deși a fost un bărbat extrem de curtat și șarmant, Benone Sinulescu a fost extrem de devotat în relația cu Elena. Cei doi au fost mereu alături de celelalt, indiferent de faptul că un copil nu i-a putut lega. Cu toate acestea, au fost multe fane care i-au spus la concerte că i-au făcut un copil.

„Am avut multe cereri în căsătorie, în tinereţe. Fetele veneau pur şi simplu la spectacole şi mă cereau de bărbat. Mai târziu, mă trezeam la concerte cu mulţi tineri. Venea câte unul şi spunea că e fiul meu.

Odată, la Iaşi, a venit un băiat şi a spus: «Mi-a zis mama că sunteţi tatăl meu». Mă uitam la el, nu semănam. Altădată, la Timişoara, am păţit la fel. A venit altul şi mi-a spus, tot aşa, că sunt tatăl lui”, a povestit Benone Sinulescu, pentru Click.ro, în urmă cu câțiva ani de zile.

Amintim faptul că Benone Sinulescu s-a stins din viață joi, 18 noiembrie, după o pneumonie, acasă.

 

coral